Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakijaki

rozstępy u dziewczyny okiem faceta

Polecane posty

Gość jakijaki

dziewczyna dopiero po dłuższym chodzeniu powiedziała mi że ma rozstęp....w życiu bym nie podejrzewał,ponieważ jest ladna,zgrabna,ma super proporcje itd.dlaczego przyznała się dopiero teraz?Jeszcze tego nie robiła,wiecie o co chodzi.......czuję się oszukany.nie sa jakies masakryczne,ale ma je wszędzie,na udach,biodrach,pod pachami i na piersiach,takie delikatne jasne prazki,ona ma 25 lat.co robić?być z nią czy nie?oszustka,ale chyba się jednak zakochałem....

Gość marian 987654345
moja też ma i też powiedziała mi dopiero po kilku m_cach.co robić zlapaly nas i juz.zafunduj jeje zabieg albo róbcie to po ciemku,ciezko i koniec.

Gość gość
Wcześniej nawet nie zauważaliście, a teraz PROBLEM? :D Panowie, chyba jesteście niepoważni. :D

Gość andreww090
po co sobie brac babe ktora trzeba reperować?!tego kwiatu jest półswiatu,zmien oszustke na lepszy model,proste

Gość gość
ja też mam rozstępy , nie mówiłam chłopakowi wcześniej i jakoś mu to nie przeszkadza. jesteś z dziewczyną dla wyglądu ? hahaha powodzenia

Gość jakijaki
nie zauwazylismy,bo nie chciały isc do lozka,ze niby musi mi zaufac itp a potem pac!!!powiedziala w czym rzecz i zlapala.nikt nic by nie podejrzewal,bo ubiera sie sexownie i jest atrakcyjna,tylko te rozstepy,f**k!!!!!!!!!!!!

Gość gość
rozstępy to nie jest żadna choroba i nie zarazisz się tym. zostaw dziewczyne bo szkoda żeby z takim idiotą była. jesteś facet beznadziejny

Gość jakijaki
a gdybym ja mial masakrycznie malego i jej nie powiedzial,to co?defekt,to defekt.w dodatku w suce sie zakochalem:(

Gość maciek09876543
założę się że tak najeżdżają panny z rozstępami.....

Gość gość
to w takim razie ją zostaw i będziesz miał problem z głowy a dziewczyna znajdzie sobie kogoś bardziej normalnego.

Gość gość
ja mam rozstępy i co z tego ? mojemu chlopakowi to nie przeszkadza ani w łóżku ani w życiu.

Gość gość
moja babcia ma rozstepy i wspanialego kochanka mlodszego o 23 lata

Gość gość
Zrób jej tą przysługe i zostaw jej. Niech dziewczyna sobie znajdzie normalnego faceta, a nie taka c*pe jak Ty- autorze.

Gość macia098
piszcie co chcecie,rozstepy to problem.nie pójdę z chłopakiem na basen,na plażę,nie mam swobody w pokazywaniu ciała,zrobiły mi się w okresie dojrzewania.on mnie kocha i powtarza,że jestem mega,ale wiadomo,jak widzę dziewczyny w szortach to płakać się chce,gorąco a ja zakutana:( :(:(odbierają swobodę a mam dopiero 20 lat,jak pomysle ze do konca zycia nie zaloze tego co chcę to płakać się chce:(

Gość jakijaki chuja wiecie
tak jak w tytule....

Gość ubawiona z rozstępami
Też mam rozstępy. Przypadłość po tatusiu (szczupłym, zgrabnym). I co mam chodzić z plakietką: ,,uwaga, mam rozstępy"? Dobre sobie. Dlaczego mam się tłumaczyć z czegoś co nie jest zależne ode mnie? Na o gólnym jakaś dziewczyna napisała, że facet uciekł z wyra jak zobaczył, że ma c*pkę motylka a nie bułeczkę (btw, beznadziejne określenia). I rozumiem, że ta dziewczyna powinna na czole napisać, że ma c*pkę a la ,,motylek". To ja wam proponuję byście od razu podawali parametry (z dokładnością co do nanometra) swoich k***sów. Tak żeby dziewczęta nie czuły się oszukane. Co wy na to?

Gość gość
moja mi nie powiedziala ze ma male cycki, wypychala staniki ale w koncu musialasie rozebrac, przezylem szok

Gość macia098
i nie przeszkadzają ci?tak na codzien,np fajna rzecz ale widać rozstępy,nie zalożę tego?to ogranicza i już:(

Gość gość
hahaha o f**k ja mam rozstepy i w zyciu nie pomyslalam, ze to facetowi moze sie nie podobac:D

Gość zanim zrozumiesz
a ja mam faceta który ma trochę rozstępów na brzuchu i nie przyszło mi na myśl się tym przejmować. sama rozstępów nie mam.

Gość darek765432
moja też mi nie powiedziała,w dodatku ma trądzik i bez tapety jej nie poznałem rano ale cóż jestem złapany jak panowie powyżej.oszustki.

Gość gość
@macia098 Jestem w Twoim wieku i też mam rozstępy. Na początku bardzo się tego wstydziłam i płakałam przez dłuższy czas. Chodziłam latem w spodniach i w bluzkach z długim rękawem ale z czasem zaczęłam je akceptować. Nie pozbędziesz się ich ale musisz nauczyć się z nimi żyć, zaakceptować to że są. Ja stosuję różne kremy i olejki, rozstępy stały się trochę mniej widoczne ale nie rezygnuję z szortów czy koszulek na ramiączkach. Wygląd nie jest najważniejszy a jeżeli masz chłopaka który to akceptuje to powinnaś być szczęśliwa. Pozdrawiam ;)

Gość darek765432
moja też mi nie powiedziała,w dodatku ma trądzik i bez tapety jej nie poznałem rano ale cóż jestem złapany jak panowie powyżej.oszustki.facet może mież ale laska to laska.koniec dyskusji.lećcie do solarki,maskujcie itd

Ja o sukienkach, strojach plażowych w ogóle moge sobie pomarzyć, bo mam wiecznie opuchnięte, grube nogi (to z kolei odziedziczyłam po mamusi) i też nie zamierzam się nikomu z tego tłumaczyć. Mam kilka skaz genetycznych i trudno, ale to nie powód bym dodatkowo miała padać na kolana i błagać o wybaczenie, że nie urodziłam się idealna. Wszelkie uwagi i reklamacje proszę kierować do praw dziedziczności, do szeroko pojętej natury (a może do rodziców, ze w ogóle mnie zrobili, cholera wie).

Gość jakijaki
ok,zostawie ją,jasne,są brzydsze ale bez rozstępów.wyglądam mega nie to co ona zazdrosne d****i

Gość gość
ubawiona z rozstępami: jakie masz skazy genetyczne jeśli można wiedzieć?

Cha cha, czytając takie komentarze utwierdzam się tylko w przekonaniu jacy dobroduszni i wspaniali są faceci i ile warte są związki z nimi, cha cha.

Główne już wymieniłam, można jeszcze dodać kilka drobiazgów: np. taki, że przetłuszczją mi się włosy, nie mam okazałych piersi. No generalnie wiele mi brakuje do ideału, ale mimo to mogę się podobać. Choć oczywiście stado wielbicieli za mną na co dzień nie lata.

Gość gość
a w moim związku to ejst tak,że mój facet ma rozstępy;p kiedyś sporo ćwiczył, troszkę przybrał na wadze i pojawiły się tu i ówdzie. Bywa po prostu, ja nie widze w tym nic strasznego nawet gdymym sama je miałą. Poza tym tak dla róznowagi ja mam na nogach okropne pajączki...naprawdę nieciekawei to wyglada ale w zaden sposob tego nie zakryję, a moj facet i mimo tego kocha mnie najmocniej jak umie. Sama mu kiedyś wpierałąm,że mam celulit ( ale nie mam), a on mi jak mantre powtarzał ze z celulitem czy bez i tak bedzie mnie kochał. Wiec facet ktoremu przeszkladzają rozstępy, albo jakies inne mankamenty urody ukochanej to d*pa a nie facet.

Gość gość93
Ja też mam rozstępy i jeszcze nikt mnie za to nie zlinczował :D Faceci czy Wy ku rwa mózgów nie macie?! Przecież się tym nie zarazisz. A skoro tak Ci to przeszkadza to znajdź sobie dziewczynę bez rozstępów ale założę się że też masz jakieś wady. Ja mam rozstępy i atopowe zapalenie skóry (białe plamy i plamki na plecach ramionach) i jakoś mój chłopak mnie z tego powodu nie zostawił i nikt na ulicy się na mnie przez to krzywo nie patrzy . Co za ludzie ;/