Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakijaki

rozstępy u dziewczyny okiem faceta

Polecane posty

Gość gość
dziewczyna ma rozstępy chyba ją zostawię Wiesz patrząc na twoje wywody chyba lepiej będzie dla niej jak się rozstaniecie.Szkoda dziewczyny

Gość gość
prawda jest taka ze wiekszy % kobiet ma rozstepy, a to bardzo malo, ze az nie idzie zauwazyc, a to tak srednio widocznie a inne wygladaja jak pociete, i to te szczuple i grube.. :P oczywiscie sa i bez ale mysle ze niewiele, wszystkie moje kolezanki maja. moj facet nawet nie wie co to sa rozstepy i kompletnie na to nie zwraca uwagi. a tobie autorze skoro pewnie sam taki idealny jestes proponuje 'kochanie sie' z dziewczynami jpg :P takimi wypudrowanymi, wyphotoshopowanymi, bez zadnej skazy

Gość ona sonia
Macie problemy faceci;) A czy Wy uważacie, że jesteście tacy wspaniali, z wygładzoną sylwetką i idealnym penisem??? Chyba w marzeniach. Rozstepy to nie problem. Załozmy że twoja kobieta nie bedziemiałą rozstapów, a jak urodzi dziecko, to sie pojawią np. na brzuchu, bo najpier brzuch sie nasiągnie a potem skurczy, to co??? To ją zostawicie rozumiem. Jak ktoś napisał wyżej- zrobicie dzieczynie przysługę jak ją zostawicie. Przynajmnjie nie bedzie musiała się męczyć z takim burakiem.

Gość gość
jasne,rozstepiaki..............wam to nie przeszkadza,ale kate moss to wy nie bedziecie,sorry..........

Gość ona sonia
Nawet nie chciałabym być Kate Moss. I nikt nie powiedział, że nam nie przeszkadzają. One są niezależne od nas i tyle. jeżeli posiadanie rozstąpów jest wytycznym w związku to gratuluję inteligencji.

Gość malim65
a ja je olewam!moja ma ale to tylko kreseczki na skórze a ona ma z***bistą figure i słodką buzie,mega charakter,to i tak z awiele i jestem szczesliwy że ją mam:)))cioty nie faceci.laaki rysować na papierze i rąsia w ruch jak nie chcecie praw3dziwej kobiety!

Gość jakijaki
malim 65,ciota to ty nie umiesz sobie fajnej laski przyr****ć i tyle,wole brzydką morde ale gładką d*pcie do r****nia,sorki...dojrzej którybfacet patrzy na twarz?cycki nogi tyłek i tyle

Gość malim65
szkoda słów,....czy są tu normalni faceci?wątpię..

Gość gość
Gładką d*pcię to sobie narysuj w paincie i wydrukuj. Tym bardziej że z wiekiem i najbardziej gładka d*pcia przestaje być gładka i rozumiem, że wtedy to już tylko na wysypisko z taką? Bo kobieta ma być przede wszystkim zgrabniutka, gładziutka, młodziutka, co?

Gość jjggg
normalni faceci nie przesiaduja na babskich forach piszac o rozstepach :)

Gość gość
facet który mysli takimi kategoriami, ze najważniejsza jest uroda, brak rozstępów , gładka d*pa czy tam jescze to miłosnik filmów z kluczykiem w telewizji i portali oferującyh wyretuszowane do granic możliwości modelki. Ale coż, jak ktoś chce nabrać pewności siebie, to próbuje swoje żakle przelewać na innych i w ten sposob leczyć kompleksy. Niechby każdy facet stanał przed lustrem i sobie się przyjrzał..czy takie piękny i gładki??

Gość jjggg
brzydkiego ryja nie zamaskujesz ubraniem czy bielizna :) z rostepami mozna probowac cos zrobic, sa kremy na to.. a jak nie to to laser dosc skuteczny :) a z ryjem to co zrobisz? hehe :) pokazalbys sie na imprezie z jakas paskuda?

Gość gość
to co dla Ciebie jest paskudne, dla kogoś innego jest piekne. No nie uogólniajmy. Każda zmora znajdzie swojego amatora i to jest prawda.

Gość jjggg
jasne ze lepiej nie miec rozstepow, wcale to fajnie nie wyglada.. ale ze to autorze dla ciebie az tak wazne.. normalnie smiech :)

Gość mr_BR
Ja pier**le... roztepy Ci przeszkadzaja? Na prawde, masz racje, zostaw ta dziewczyne, zasluguje na kogos lepszego. Mialem wiele kobiet w zyciu - nie jestem swiety - ale piekno i seksualnosc kobiety jest w jej oczach, usmiechu, sposobie poruszania sie, inteligencji.

Gość gość
oj dzieci.... jest jest jeszcze cos takiego jak całokształt i uczucia wyższe (takie nowe pojęcie dla gimgówna) :D

Gość gość
musisz być naprawdę płytkim facetem skoro czujesz sie oszukany przez swoją dziewczyne tylko dlatego że ma rozstępy rozstepy ma co 2 kobieta, ja też mam , jestem po ciązy i gdyby moj facet wyleciał mi z takim tekstem to dostał by łopatą przez łeb.

Gość bubuuuuuuuuuuuuu
a ja uwazam ze to nie jest taki defekt mnostwo modelek ma rozstepy,,,,