Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie

Polecane posty

Gość gość

Witam. Wiem że to forum dla kobiet ale nie mam się do kogo zwrócić. mam pytanie. Uważacie że rok związku to za szybko by poznać rodziców swojej dziewczyny ? Ona zna moich rodziców, nawet kupiłem prezent mojej mamie na urodziny który daliśmy razem. Jest u mnie często. Mi się to podoba. Planujemy razem przyszłość, świetnie się dogadujemy po prostu jest idealnie, ale męczy mnie to że nie znam jej rodziców. Jak o tym mówię to mówi że nie jest gotowa. Jej mama wypytywała się o mnie i wgl. Powiedziałem jej wtedy że ma ją pozdrowić lecz ani razu jeszcze jej nie pozdrowiła. Mówi że nie potrafi tego zrobić. Może jestem inny ale bardzo mi na tym zależy żeby jej rodzice wiedzieli coś o mnie, by wiedzieli kim jestem, jaki jestem dla niej itp. Mówi że chce żebym znał jej rodziców.mi sie zrobilo ze mysli o mnie powaznie a poza tym tak dziwnie jakbysmy sie ukrywali nie wiem co mam myslec Co myślicie ? Może jestem jakiś dziwny ? Czego ona się boi? Wstydzi się mnie ?

dziwne to jej zachowanie, bardzo dziwne. a oni daleko mieszkaja od ciebie czy od was?

Gość gość
wstydzi sie albo ciebie albo rodziców

Gość gość
Nie mieszkamy daleko siebie. niecałe 20 minut autobusem. Jeździłem do niej w wakacje ale chodziliśmy po mieście i wgl.

Gość gość
wstydzi się. ciebie, rodziców, mieszkania. powodów może być mnóstwo na dobrą sprawę. jak znasz adres, to po prostu wpadnij kiedyś bez zapowiedzi. rok już jesteście parą, bez przesady, żeby się tak zachowywać.

Gość gość
raz się wkurzyłem i zapytałem czy się mnie wstydzi. Odpowiedziała że nie.

Gość gość
nie wiem. Może ja za dużo wymagam. Po prostu bardzo mi na tym zależy ale nie wiem co mam robić ,a nie chce się narzucać