Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny mam nową regułę w szukaniu facetów

Polecane posty

Gość gość

Każdy byle nie Polak :) Polacy to dno, najbrzydcy i najgorsi faceci na świecie. Wolę obcokrajowców, zwłaszcza z Włoch i Hiszpanii. Ciacha nie z tej Ziemi, bogatsi od polskich nieudaczników, przystojni, piękne wysportowane sylwetki. Polak to śmieć, nie wiążcie się z Polakami!

Gość gość
A jakie wymagania mają polaczki

Gość gość
hm nie wiem co Ci powiedzieć... mam troche inny gust, marzył mi się Brytyjczyk albo Niemiec... ale poznałam Polaka, przystojnego, fajnie ubranego i zadbanego, rzadkie zjawisko na tej ziemi...ale gdyby nie on to też bym brała obcokrajowca

Gość HansCeKaEm
Po 5 latach znajomości z tymi Hiszpanami i Włochami nabawisz się żylaków w odbycie, głupia szmato.

Gość viceklita
oczywista oczywistość, Polki powinny się zadawać tylko z arabusami i ciapatymi , z fioletowymi oczętami będą szczęśliwe i zanim sama zje odpady z obiadu to musi wiedzieć, że obiad musi podać swojemu Panu, potem obiad zjada pies a na koniec polska blondynka jako żona !

Gość gość
a Ty jesteś Polka i jak widzę to wiele sobą nie prezentujesz . Jedna prośba - nie przyznawaj się do narodowości. Nie rób nam wstydu :)

Gość HansCeKaEm
A co reprezentuje sobą przecięta statystyczna Polka? Krzywy słowiański przetłuszczony ryj, na nim 4 warstwy tapety nieudolnie przykrywające opaleniznę, d**y szerokie, nogi krótkie i krzywe, i łażą takie kaczki-dziwaczki z okularami zakrywającymi 3/4 mordy i szukają hebanowego księcia z bajki, z wielkim penisem i rozepchanym portfelem. Do usranej śmierci będziecie szukać, głupie piczki.

Gość gość
ee gorącokrwiści południowcy to nie mój typ, już wolę naszych słowiańskich chłopaków, a jeszcze lepiej nordyków :) dlaczego wyzywasz Polaków od śmieci i powielasz stereotypy mające się nijak do rzeczywistości ? przecież wPL jest coraz więcej metroseksualnych mężczyzn, zadbanych aż do przesady, zakompleksione Polki i Polacy wyzywają się nawzajem od śmieci, nieudaczników, szmat, dziwek.. rodacy i rodaczki tak się nawzajem gnoili.. Przykre to :(

Gość gość
żeby rodacy i rodaczki tak się nawzajem gnoili*

Gość HansCeKaEm
Pewnie Polacy od dziecka traktują ją jak powietrze, nigdy nie miała polskiego chłopca. Wyjechała do jakiegoś egzotycznego ciemnoskórego kraju, zaczęto ją w końcu podrywać i poprzewracało się jej w piczce.

Gość gość
a kim jest twoj tatuś głuptasku jeśli nie Polakiem? Jego też uważasz za "śmiecia"?

Gość kobietttttta
ja biorę pod uwagę tylko i wyłącznie Polaków, inni myślą, że wielką łaskę wam robią, że się z wami zwiążą- traktują was jak podludzi z trzeciego świata, a wy nawet tego nie widzicie :D