Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bambaryła32

Możecie polecić krzesełko do karmienia do 300 zl które ma takie funkcje

Polecane posty

Gość bambaryła32

DO 300zł -regulowana wysokość -regulowana odległość tacki od dziecka i mozliwosc zdjecia tacki -przyjemny material nie jakas swiecaca cerata -regulowane oparcie

Gość gość
ja miałam takie i byłam zadowolona

Gość gość
chicco poly

Gość gość
LONGLIFE TAPICERKA 4 koła KRZESEŁKO, ruch.podnóżek (3500082592) to tytuł aukcji bo linka mi spamuje

Gość gość
TANIEJ Krzesełko do karmienia 4w1 +STOLIK +BUJANIE wpisz to w wyszukiwarce allegro ja jestem zadowolona

Gość gość
Kids Play kolor capuccino jest materiałowe i jeszcze jakies 3 kolory nie pamiętam. Krzesełko ma dodatkową wkładkę, tacka się zdejmuje, reguluje się jej odległośc od dziecka, siedzenie można odchylić do tyłu, ma różne wysokości, kółka z blokadą, kosz na drobiazgi (np. śliniaki)

Gość bambaryła32
te KidsPlay mi się podobają,ale nie widziałam na żywo i nie wiem czy rzeczywiście warto bo są tanie jak na tyle funkcji,co do chicco poly to one nie mają regulacji odległości tacki od dziecka

Apollo Sun Voyager ja mam zielone jedyne czego mi w nim brakuje to regulacji podnóżka tak jak w Apollo Sun Voyager 2013 http://www.apollosun.pl/ Voyager ma wszystkie opcje te które wymieniłaś, choć ja kupując teraz wybrałabym Voyager 2013 ze względu na ten podnóżek i moim zdaniem lepiej regulowane oparcie.