Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katrinalkr

czy to dzidzius

Polecane posty

Gość katrinalkr

witam kobietki :) mam małe pytanko :) a wiec ...temperatura ciała 37 stopni,temp pochwy 37,2 biala wydzielina z sutków biało-przezroczysty sluz bardzo rzadki :) a do tego ostry ból podbrzusza jestem 4 dni przed @ a w połowie były ostre starania o bobo :)

Gość katrinalkr
czy któras moze sie cos wypowiedziec w tym temacie? :)

Gość gość
na początek proponuje test;)pozdrawiam i życzę dzidziusia

Gość katrinalkr
test zrobiony wczoraj i negatywny :/ ale kumpela mówila ze to za wczesnie ! a wczoraj nie mialam tego dziwnego ,,sluzu,, :)

Gość gość
ja tam nie wiem, za młoda jestem na dzieci(19l) ale powodzenia życzę;)!!!

Gość gość
badanie krwi zrób za kilka dni może;)

Gość katrinalkr
hehe ;) oki rozumiem :) ale jak mialam Twoje lata to juz był w drodze pierworodny synek :) ale juz sie zapomniało jak to było :) a moze wtedy poprostu nie zwracalam uwagi na objawy ;) bo wpadeczka była a teraz moze sie za bardzo doszukuje :)

Gość katrinalkr
nie wiem czy to mozliwe,ale naprawde mam wrazenie ze cos ze mna jest nie tak :) kolezanki w pracy zauwazyły ze jestem jakas taka ,,nieobecna ,,:) tzn goracy czajnik dzis schowalam do szafki z talerzami :) i duzo jeszcze takich przykladów :)

Gość katrinalkr
już wiem, dziś mój kochanek oświadczył , że był u wenerologa , to tłumaczy te moje białe śluzy. dziękuje wszystkim

Gość katrinalkr
hmm nie bardzo wiem co chcesz przez to oznajmic,ale naprawde nie weszlam tu po to zeby ktos sobie robił zarty z mojego tematu,ale jaki masz w tym cel?? :) niewiem :)

Gość ta 19
no ale mężatka byłaś już? ja mam jeszcze szkołę, i mam nadzieje ze wpadki nie zalicze;)

Gość katrinalkr
nie byłam mezatka :) mialam długoletniego partnera,wydawało sie odpowiedniego na ,,tatusia,, ;)hehe troche sie wtedy pomylilam :) ale teraz mam wspaniałego partnera juz 5 lat! i mam nadzieje ze te oznaki oznaczaja dzisiusia :)

Gość gość
wydzielina z sutkow??? idz zrob mammografie raczej

Gość katrinalkr
mammografie mialam robiona jakies 2 miesiace temu,gdyz moja mama miala nowotwór i ,,te,, sprawy raczej kontroluje na biezaco

Gość gość
pierwsze slysze o wydzielinie z sutkow w 1 mcu ciazy hahahah

Gość gość
Naucz sie pisac nie jakis dzidzius k***a tylko dziecko.I nie ,nie jestes w ciazy k***a test pokazal,ze nie jestes koniec tematu

Gość katrinalkr
kochanie,powiem Ci tak :) przy pierwszym dziecku tak zwaną siarę mialam juz w 4 tyg ciazy :) wiec w tym temacie mnie nie pouczaj :* sama pytalam wtedy lekarza co to,wiec nie staraj sie byc madrzejsza od lekarzy :)

Gość katrinalkr
test zrobilam przed spodziewana miesiaczka wiec skoroi jestes tak bardzo ograniczona w tym temacie to sie nie wypowiadaj :)

Gość katrinalkr
Wstrętna zołzo obys sie mylila :)

Gość ta 19
oj ja mam wspanialego partnera od roku i 8 miesięcy, wie niezbyt długo;) ale jest wspaniały i mam nadzieje że jes, anie że mi sie tak tylko wydaje;) oczywiście czasem rozmawiamy o możliwości zostania rodzicami.. bo seks przecież uprawiamy więc trzeba o takich rzeczach rozmawiać;) i mam nadzieje, że mnie nie zawiedzie jak dojda nam nowe obowiązki.

Gość katrinalkr
a naprawde dziecko to wielki obowiazek i posiwcenie na całe zycie :) ale to sama przyjemnosc dla dojrzałych i odpowiedzialnych rodziców :)

Gość gość 22 lata
obyś poroniła 🖐️

Gość katrinalkr
twoja matka napewno załuje ze nie spotkało ja to z toba z*****y człowieku :) albo człeko podobna istoto :)

Gość gość
ja p*****le,musisz takie obrzydlistwa pisac jak jakies gowno z sutow, na ogolnym forum? est przeciez odpowiedni dzial do tego typu obrzydlistwa

Gość katrinalkr
nie czytaj jak ci nie pasuje i wypad stad pustym ludziom!

Gość gość
pustym, bo obrzydza mnie opis mazi ktora wylatuje ci z p***y? raczej normalny, wy jestescie jakies wulgarne i spaczone. zglaszam do usuniecia

Gość katrinalkr
to jest portal dla kobiet o ile sie nie myle i dla ,,INTELIGENTNYCH,, ludzi wiec zegnam :D

Gość gość
nie slyszalam,zeby intelgentne kobiety opisywaly sobie swoje sluzy i cieszyly sie,ze jakas ropamim z sutow cieknie. moze sprobuj sie umyc?

Gość katrinalkr
spróbuje sie wiec umyc :) a jesli biały przezroczysty sluz bedzie nadal ?? :) hahahahhhah