Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piotrek22_

myszka

Polecane posty

Gość piotrek22_

Kupiłem sobie dziś w Media Markcie myszkę do komputera za 29 zł, był to bez wątpienia jeden z lepszych dni w moim życiu. Już wczoraj chodziłem od pokoju do pokoju, nie mogąc sobe znaleźć miejsca. Tata dodawał mi otuchy, a zarazem nakręcał mnie, że będę mógł sobie wybrać każdą ale to każdą myszkę. Oczywiście do max 30zł (czyli do wyboru były 4 modele). Dziś udaliśmy się całą rodziną do marketu naszym złotym Matizem z 1998 roku. Wcześniej mama wstąpiła do banku, aby wypłacić potrzebną kwotę. Dojechaliśmy przed sklep, tata został w aucie, a ja z mamą i siostrą weszliśmy do sklepu. Chciałem aby ktoś był przy mnie w tej chwili. Dotarlismy do komuterowego regału i zacząłem dokładnie analizować parametry każdej myszki. Anazlzowałem stosunek jakości do ceny, a mama doradzała mi pod względem estetycznym. Bardziej podobał się jej model za 26 zł. Mi w sumie też, ale w końcu zdecydowałem się na tą za 29 zł. Nie od dziś wiadomo, że skoro droższe to też lepsze. Pewnie ma jakieś rozbudowane fukcje pomyślałem sobie. Radośnie udaliśmy się do kasy, a następnie do samochodu. Przez całą powrotną drogę czytałem tacie instrukcję obsługi myszki w 4 językach. Po powrocie od razu zainstalowałem oprogramowanie i teraz rozgryzam kolejne fukcje mojej ultra nowoczesnej myszki firmy Computer Mouse.

Gość gość
Jestem całkiem nagi moja 16 cm pała puszcza cochwile przezroczyata spermiuszke... Jestem strasznie napalony.... Kłde się na plecach... zakładam nogi na głowe... Penis wisi mi nad głową... zaczynam walić... nie musze długo czekać na wytrysk dlatego że jestem strasznie napalony... Oh códownie spermiuszka leci mi po nosie jezyczku oku... Mój grubiutki i długi k***sek jest strasznie napalony na wieciej...