Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

imie Max Maxymilian

Polecane posty

Gość gość
mam kolege maksa to w liceum jak byl to mowili ze go rodzice na pieska robili:)

Gość gość
Mi się średnio podoba,ale w ogóle mało jest ładnych imion męskich (na szczęście mam córkę). Właśnie sprawdziłam,że moje imię ma greckie pochodzenie i oznacza dar Boży :) Typowo polskie imiona to tak naprawdę te typu Dobromił, Mścisław, Gniewko itp, itd. Ale nie ma znaczenia jak dziecko ma na imię,liczy się co mu przekażemy. A osoba pisząca o dziecku "bachor" raczej nic wartościowego do przekazania nie ma.

Gość gość
niektórzy błysnęli kulturą i intelektem to już ten ciapek przy budzie ma więcej klasy od was mam nadzieję,że nie macie dzieci bo nie warto takich bydlęcych genów przekazywać dalej.

Gość mua123
mój pies tak się nazwya .//

Gość gość
Jak to czytam to cieszę się że nie mieszkam w Polsce Skąd taka ciemnota? Bo sąsiad dał psu na imię Max to od razu imię jest tylko dla psa? Ha ha ha :D Moja córka ma na imię Tara w Polsce pewnie byłoby śmieszne ale w Miami jest dość popularne. Ale np kot sąsiadów jest Edward-tak jak mój teść i jakoś nikomu to się nie wydaje dziwne. Moi rodzice wyjechali z Polski jeszcze za komuny, ja byłam w Polsce kilka razy,ale rodziny już nie mam bo nie żyje. Ale widzę że komuna w glowie wielu nadal siedzi. Wstyd trochę mówić jestem Polką patrząc na innych Polaków.

Gość gość
Dla mnie to imię dla psa.

Gość gość
ja miałam pieska Zuzia a przyjaciółka nazwała tka córkę i nikomu to nie przeszkadza, bez przesady!

Gość gość
a ja na szczescie nosze pod sercem chlopczyka i bezie nazywal sie wlasnie Maks! przepiekne imie, dla dziewczyny nie mamy nic, masakra. Wszystkie te damskie imiona sa starszne.

Gość gość
mojaj Coreczki imie tez sie nie podoba bo Liwia .

Imię zuzia i kuba często słyszałam u psów i kotów a jakoś ludzie często tak dają dzieciom na imię więc to żaden argument

Gość gość
kobiety! krzywdzicie naprawde dzieci! nie chciala bym zeby do psa wolali jak do mojego dziecka

Gość gość
jest tyle fajnych normalnych imion , ktore nikomu nie bd sie kojazyc z psami.

Gość gość
''kobiety! krzywdzicie naprawde dzieci! nie chciala bym zeby do psa wolali jak do mojego dziecka '' dzieci to krzywdza matki frankow stasiow i innych masowych imion. to do nich balezy apelowac o rozsadek i jakas doze oryginalnosci kreatywnosci, od mam Maksow sie odp*****l

Gość gość
gosc ktory napisal ,"mam nadzieje ze nie macie dzieci...." reprezentujesz najnizszy stopien inteligencji bo takiego czegos nie pisze sie nawet do najgorszego wroga ! nadzieje to Ty mozesz miec ze dozyjesz 50 a nie kogos dzieci! p******a typowo ! a ta od komuny co ma k***ancka imie do komuny ? boszzzzz.... bezmozgi sie madrza :( polozyc sie jak najnizej i pokazac wasz poziom:/

Gość gość
Maks sraks, takie imie ze rzygac mozna

Gość gość
lepiej max niz pedusiowy 'kasperek', ble! bardziej męskie..

Gość gość
Max to imię dla psa a nie dla dziecka bleeee

Gość gość
piszecie ze tego imienia nie ma nikt w klasie czy przedszkolu? czemu? bo matki nie sa takie glupie zeby dziecko jak psa nazwac!

Gość gość
Jeżeli będziesz "kojazyc" to tym nikt się nie przejmie,bo kogo obchodzi co myśli jakiś nieuk z patologicznej rodziny? Ja kojarzę różne postaci historyczne i wiem kto nosił imię Maksymilian. Moja wiedza nie ogranicza się do plotek z sąsiadką o jej piesku. Ale cóż-każdy pokazuje swoim zachowaniem własny poziom intelektualny.

Gość gość
Ja znam dwóch Maksów i oba to psy, więc to imię zawsze mi się z psem kojarzy ;)

Gość gość
Jak ja słyszę na placu zabaw Maksiuuuu Maksiuuu to mam wrażenie ze ktoś wola psa.

Gość gość
Ja wczoraj zalozylam ten temat i zrobilo mi sie strasznie przykro czytajac ze mam znalezc ,,normalne'' imie.Moj dziadek mial na imie Maksymilian dlatego nie jest to moj wymysl.No ale coz najlepiej gdybym nazwala kevin,Brajan,Filip albo Kacper

Gość gość
Już lepiej Filip ,Kacper niż imię dla psa .

Gość gość
Juz lepiej Maks niz Filip jak moj kot ! Mozna tak dyskutowac bez konca

Gość gość
dla psa idealne, ''maxio, to nogi''

Gość gość
U nas jak był jamnik to zawsze wabił się Filip :D A jak kundel to Kuba :D Ale jakoś nie wpadło mi do głowy żeby uważać,że to imiona dla psów. Podobnie jak była sunia to nazywaliśmy Sara,a teraz bardzo dużo dziewczynek nosi takie imię. To czy imię się komuś podoba czy nie jest kwestią gustu a o gustach się nie dyskutuje. W 2010roku Maksymilian był bodajże na 27 miejscu wśród imion nadawanych w Warszawie. Także tak wypośrodkowane-jest w użyciu,ale niezbyt często. My mieliśmy mieć Maksymiliana, ale w 33tc okazało się,że jednak ptaszka nie ma i zamiast Maksia będzie Małgosia :) Mamo Maksymiliana nie ma co być Ci przykro bo te osoby lub jedna pisząca z uporem maniaka pokazuje jedynie swój brak klasy. Nie ma się czym przejmować, osoby ograniczone umysłowo pewnych rzeczy nigdy nie zrozumieją.

Gość znani imiennicy
Maksymilian Gierymski Maksymilian Rigamonti Maksymilian Maria Kolbe Maksymilian I (cesarz meksyku) Maksymilian I Habsbur

Gość gość
podejrzewam że 90 % tych od psów nie ma pojęcia o żadnej z tych postaci :-D

Mój pies wabi się Maks. Pies mojego brata wabi się Filip. Syn mojego kuzyna ma na imię Filip. Gdyby to imię nie kojarzyło mi się z psem brata (mowa o Filipie), to może bym się zastanowiła, czy nie nazwać tak mojego Syna. W przedszkolu, gdzie miałam praktyki był jeden Maks. Już się przyzwyczaiłam, szału nie ma, są ładniejsze imiona dla chłopców, ale to Twoja decyzja.

Gość znani imiennicy
Maksymilian Robespierre Max von Sydow Wcześniej miało być oczywiście Habsburg. Też sądzę że Ci psiarze mają bardzo wąskie horyzonty. Cóż prostym i głupim o wielu rzeczach się nie śniło... Jakby poszukać w necie to pewnie znanych Maksymilianów wielu będzie. Ale szczytem wiedzy niektórych jest znajomość imienia psa kolegi :D Mój dog to Hubert :D Od dziś jak ktoś tak zawoła do dziecka,to uśmiechnę się i przypomnę sobie kafeteryjne prostaczki.