Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

imie Max Maxymilian

Polecane posty

Gość gość
prostaczki i nieuki, grunt że sąsiadka ma psa o jakimkolwiek imieniu a kolejna dała tak dziecku na imię.sensacja na całą wieś!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
jest ladne, ale ja bym nadała z polską pisownią czyli Maksymilian

Gość gość
W polskim alfabecie nie ma "x", więc chyba musi dać i tak Maksymilian. Chyba ze za granicą mieszka.

Gość gość
Mój bratanek ma na imię Maksymilian. Mój pradziadek też tak miał na imię :)

Gość gość
Brzydkie i za długie .

Gość gość
za długie do czego? jak ktoś ma krótkie nazwisko to jak najbardziej pasuje, natomiast jak ktoś posiada długie nazwisko to Maks fajnie pasuje

Gość ryba wedzona
A to taki dramat,jak czlowiek ma imie takie jak jakis pies w okolicy? Moja corka nazywa sie tak,jak jedna psina w sasiedztwie i dla mnie to tylko potwierdzenie tego,ze imie ladne,bo ktos je chcial nadac swojemu pupilkowk. Psu sie przeciez nie nadaje imienia po to,zeby go nim upokorzyc. Poza tym sama mialam zwierzeta o imionach emil,tomek,ela i nadajac je,zdawalam sobie sprawe,ze to imiona dla ludzi

Gość gość
Pewnie twoja córka to Sara albo Sonia. Te imiona też są napiętnowane.

Gość ryba wedzona
No wlasnie wyobraz sobie,ze ani jedno ,ani drugie. A swoje pietno to sobie wycisnij na d***e

Gość gość
mnie rowniez podoba sie maksymilian (ale pisane normalnie a nie przez "x"). tylko niestety szkoda ze co slysze, to na psa wolaja maks/maksiu:( troche mam uraz o to bo imie piekne. ale to prawda, ze psom, czy innym zwierzetom daje sie ludzka imiona. spotkalam sie ze suka "iga", czy psem "kuba". zdarza sie tez "sonia", "maja" albo znalam kiedys psa "kacpra" i jamniczke "zuzie". ale mimo wszystko maks piekne imie tylko niestety to imie juz bardzo daje sie psom...

Gość gość
Ryba wędzona Ty weź się trochę opanuj. Masz jakiś problem ze sobą? Nie pisałam tego złośliwie, tylko wiem, że o tych imionach tak samo się wypowiadają jak o Maksie czy Kubie. Chyba gorsza się czujesz, że tak zaraz atakujesz :O

Gość ryba wedzona
Jak tak,to sorry i zwracam honor. Trudno wykumac,kto jest kto,jak wiekszosc nazywa sie 'gosc'. Myslalam,ze to jedna z tych agresywniejszych tutaj osob,bo ich przeciez nie brakuje

Gość gość
hahaha a nazywajcie nawet Kajtek, Fafik , Burek , Puszek oryginalne imie :) wszystkie psy beda biegly z Twoi dzieckiem :D pytala o zdanie ,kazdy ma prawo sie wypowiedziec co mysli o tym:) a tu wielkie ale:) dla mnie osobiscie Max kojarzy mi sie z duzym psem .... ale jak komus sie podoba to nic mi do tego ....

Gość Michał200
Max to inne imię niż Maksymilian, raczej w Polsce polskiemu dziecku nie uda się nadać takiego imienia, Maks to zdrobnienie od Maksymiliana. Jeśli chodzi psy to nie spotkałem "maksymiliana" Imię Maksymilian jest jednym z piękniejszych imion... Pozdrawiam