Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milkakilka

Jestem bezrobotna kilka pytan

Polecane posty

Gość milkakilka

czesc, mam 26 lat jestem po studiach, pracowalam pol roku w biurze, lecz od kwietnia nie mam pracy - utrzymuja mnie rodzice. Mieszkam w innym miescie niz oni i wynajmuje pokoj na pol z siostra. Niestety do dzis pracy nie znalazlam. Zasilek dla bezrobotnych mi nie przysluguje bo nie przepracowalam roku czasu. Rodzice nie beda mi dawac juz pieniedzy na utrzymanie. Powietrzcie mi, czy ja moge sie ubiegac rente socjalna? Albo o cokowliek innego, zeby miec jakies pieniadze na oplaty i zycie?

Gość gość
do pracy leniu !!!! a nie o kase żebrzesz od państwa

Gość gość
po pomoc do opieki społecznej najwyżej

Gość milkakilka
Przeciez pisze, ze nie ma pracy. Szukam jej od miesiecy. W polce bezrobocie wynosi 12% i ja niestety naleze do tej grupy a z czegos utrzymac sie musze. Prosze o informacje a nie o nic nie wnoszace komentarze.

Od opieki społecznej nie dostanie żadnej pomocy. Jest zdrowa, może iść do pracy, nie ma dzieci na utrzymaniu. Do tego pomoc społeczna musi przeprowadzić wywiad środowiskowy w miejscu zameldowania, a skoro nie mieszka pod tym adresem i stać ją na wynajem pokoju, to stać i na utrzymanie - proste.

Nie znajduje ten, kto wybrzydza. Ty pewnie do takich należysz, bo przecież jaśnie paniusia skończyła studia i była biurwą pospolitą. Pracy fizycznej się nie podejmie.

Gość gość
tak bezrobocie 12% jest praca tylko chętnych brak, poszukaj dobrze jakie studia skończyłaś?

Gość milkakilka
architekture

Gość gość
jak nie ma pracy w twoim zawodzie to idziesz do miotły - proste!