Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet wali konia w naszym wspólnym łóżku

Polecane posty

Gość gość

Cześć, dziś okazało się, że mój narzeczony wali konia w łóżku, które oboje dzielmy ze sobą. i robi to kiedy ide spać. A seks ze mną jest rzadkością. Kiedy zapytałam dlaczego robi to z ręką a nie ze mną, powiedział, że nie mół zasnąć. Czy to znaczy że juz go nie pociągam?

Gość gość
Ku**wa skąd wy bierzecie tych zboczeńców ???

Gość Zenuss
kobieto, facet moze nie chciec sie kochac z kobieta nawet mimo ze go strasznie pociagasz faceci tez maja rozum a nie tylko zwierzecy instynkt co wy myslicie ze jak facet nie ma ochoty na sex to go nie pociagacie?? to uwlaczajace, myslicie ze facet jak robot, jak jest zdrowy ma zawsze ochote na sex z nawet super laska? zdajesz sobie sprawe, ze nawet jak jestes super sexi, pociagajaca a sa miedzy wami konflikty to facet moze nie chciec sie z toba kochac? i nie ma to zadnego zwiazk z tym czy go pociagasz czy nie moze po nim jedziesz, nie doceniasz go, moze nie mozecie dojsc do porozumienia, moze nie czuje ze sex sprawia ci radosc? tak ze woli sam sobie ulzyc niz sie kochac z toba? szukaj powodu w waszych relacjach a nie w twoim wyladzie!

Gość gość
co ty p i e p r z y s z nawet jak im by sie nie układało nie powinien tego robic w spółnym łóżku kiedy ona śpi obok.