Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cassi

Cuckold czyli jawne przyprawianie rogów co o tym myślicie

Polecane posty

Dużo się czyta w necie o parach praktykujących Cuckold czy jak to zwą zdrada kontrolowana, choć mąż za dużo do kontrolowania to chyba nie ma heheh... Słyszeliście a może znacie kogoś? Ja zastanawiam się nad taką możliwością zaznaczenia swojej Silnej pozycji w związku.... Jestem ciekawa Waszych opinii

Gość gość
haha od razu cie wyczulem z tym uleglym mezem (w poprzednim temacie) marzy ci sie ostry samiec pogadaj z mezem, tzn nie wprost, najpierw zasugeruj swoje potrzeby i malymi kroczkami zgodzi sie, skoro tak cie kocha i robi wszystko lub prawie wszystko i jeszcze bedzie wniebowziety a ty tez bedziesz wniebowzieta z jakims ostrym samcem i ogladajacym to lub wspoldzialajacym mezem daj znac na zenek80@india.com 34l, 186cm, brunet, piwne oczy 79kg

Gość gość
Jestem za, sam myślę o tym by porozmawiać z żoną na ten temat.

Gość gość
Brzmi bardzo obiecująco, coś tak czułam że trzeba spróbować. Najłatwiej mi idzie kiedy mój mąż jest bardzo podniecony i ma na mnie ochotę, a ja go zwodzę i zwodzę....aaach uwielbiam tak się droczyć. Specjalnie dzisiaj założę nowe pończoszki hehe :) Chce zobaczyć jaką będzie miał minę jak dowie się jaka jest cenan tego sexu.... To nie to samo co oddawanie comiesięcznej wypłąty co do grosika.. :D

Gość gość
Która Kobieta nie lubi być Kochana, Uwielbiana, Adorowana i rozpieszczana.... z jednej strony dobre zabezpieczenie i stabilizacja a z drugiej ten dreszcz emocji i adrenalina... Ja widzę tylko same plusy.... hahaha

Może i trauma, może i poniżenie, ale założe się, że tak go podejdę że się podnieci na samą myśl i będzię się za mną ślinił a ja mu nie dam....haha dopóki sama nie dostanę czego JA chce..... :D

Gość gość
na pewno go to podnieci, drąż temat

Gość moniq26
ja ze swoim ex'em tak sie bawilismy... bardzo nas oboje to podniecalo. sprawa wyszla od niego, on ma malego, wiedzial, ze lubie duze wiec pare taich zdarzen z obdrzonymi facetami zrobilismy... nietypowe doswiadczenie i bardzo podniecajace. polecam :)

Gość noł fakyn łej
faceci, których kręcą takie akcje, to zwykłe peezdy, które wiedzą, że nie są w stanie zaspokoić swoich obiet. jak dla mnie, to generalnie nadają sięjedynie do tego, żeby skoczyć pod pociąg, bo kontynuowanie takiego mamejowatego życia jest bez sensu.

Moniq26, wielkie dzięki za poparcie..... jestem pewna że będzie to niesamowite przeżycie.... takie ekscesy.... może nie na jego oczach na początek.... hehe ale oznajmie mu to prosto w twarz.... chyba się roztrzęsie cały....przerażenie i podniecenie....heheh...sweet :D aha i panowie obrońcy samczego rodu... nie piszcie do mnie maili, Ja sobie sama upoluję króliczka, w sumie mam paru super napalonych na pstryknięcie.....

Gość gość
napewno maz bedzie szczesliwy,ze ma puszczalska w domu.

Gość gość
Robimy to z żoną i jest super, jesteśmy gorącym, stałym i bez problemowym małżeństwem, to bardzo ważne, robimy to tylko dla głebokiej przyjemnosci . Mnie to poprostu kręci a ona lubi jak jej ktoś nieznajomy dogodzi najlepiej na maksa. Ja sobie na to patrzę, dotykam jej, trzymam za rączkę, całuję nóżkę a ona poprostu oddaje sie innemu na maksa, robi sobie całkowity nieprzytomny odjazd bez, żadnych hamulców, niestety faceci przy takich babeczkach raczej szybko pekają i dlatego czasami jeden to zamało bo nim żona sie zaspokoi to oni mimo prób powstrzymania sie są juz po. Wiec na koniec ona zwykle woła: "choć Rogaczu, teraz ty" i wtedy ja robię swoje. Wszyscy są zadowoleni a żona w skowronkach przez cały tydzień. Żeby nie bylo całkiem niesprawiedliwie, żona dba, żebym i ja zaliczył co jakiś czas jakąś fajną laseczkę lub parę laseczek. Fajne uczucie jak, własna Żona wkłada ci w inna dziewczyne i mówi :" a terza ru...aj" kochanie...

Gość moniq26
no nie ma za co :) mowie o wlasnym doswiadczeniu, ktore bym chetnie powtorzyla nawet kiedys. zwlaszcza, jak powiedzialam swojemu ze tylko rozmiary 20cm i wieksz emnie interesuja to sie mega napalil... nie wiem jakiego twoj ma i czy nie ma zazdrosci o organ, ale to jest mega podniecajace mysle ze jak na to sie otwierasz to zrob to z nim, przy nim, etc. tak zupelnie na boku to na pierwszy raz zwlaszcza moe wyjsc za duzo. najwazniejszze zebyscie oboje czuli w ym radosc i wyjatkowosc

Gość pawelekkkz
kiedys tak z moja panna rwniez robilismy... swietne przezycia. polecam :)

Gość korokomanka
zazdroszczę wam takich klimatów

Gość marcyska_27
no to przeciez mozesz ich doswiadczyc :)

Gość weronika28
ja tez wam zazdroszcze... zeby moj sie na to zgodzil byloby swietnie

Gość weronika28
do autorki - pozwolilam sobie ci maila wyslac

Dziękuję za budujące opinie :D wchodzę w to :D Oj będzie się działo....hahaha Już mu rogi rosną.....

Gość weronika28
informuj nas :) moze z moim tez sie uda to ustawic :P

Gość gość
Szatan wpaja złe myśli i czyny w dusze wystarczająco słabe, by odsłoniły się dla jego zaborczej mocy. Ludzie tacy mają wspólne cechy. Są egocentryczni, opętani ziemskimi ambicjami i bogactwem, i są uzależnieni od seksualnych zboczeń i siły. Wszyscy znajdą się w piekle, jeśli nadal kontynuować będą wielbienie antychrysta, który właśnie ma się dać poznać całemu światu. Wielu nieświadomych ludzi nie wierzy w szatana, antychrysta lub w ogóle w Boga, Wszechmogącego Ojca. Przymykają więc oko. Mimo to, zastanawiają się dlaczego upadło całe społeczeństwo, w którym żyją. Nie rozumieją zatrważającej prędkości rozpadu tradycyjnej rodziny. Kładą to na karb bolączek współczesnego społeczeństwa. Czego nie wiedzą, to fakt, że rodzina jest priorytetowym celem szatana. Jest tak, ponieważ wie on, że jeśli rozpada się rodzina, wówczas upada także społeczeństwo. Wielu wie o tym, ponieważ staje się to coraz bardziej oczywiste w dzisiejszym świecie. Spójrzcie zatem na seksualną niemoralność. Zastanawiacie się, jak strasznie społeczeństwo zaatakowane zostało przez deprawację. Kolejny raz nie zdajecie sobie sprawy z tego, że to szatan odpowiedzialny jest za każdy akt obscenicznej niemoralności na świecie. Podczas, gdy ci z was, uwikłani w świat rozwiązłości, zboczenia seksualnego i znęcania się nad innymi, będą twierdzić, że czyny te są źródłem rozrywki i w niektórych przypadkach formą dochodu – wy musicie wiedzieć, że będą one waszym paszportem do wiecznego ognia Piekła. ...

Ok :D więc nie jest to moja wina tylko Szatana....tylko skąd mam taką dziką chcicę ......jeeeeeeeeesu

Gość gość
Demon cię opętał wywołał w tobie chore rządze. Módl się do Boga o łaskę, zanim zniszczysz swój związek i samą siebię, proś szczerze, Pan da ci wszystko jeśli prosić będziesz szczerze.

Gość gość
a mnie i moja żone Bóg stworzył właśnie takich : seksownych, napalonych, nienasyconych,, wesołych, wyluzowanych, otwartych i niekrytykujacych. I nie wciskaj mi tu jakiegoś szatana. To Bozia osobiscie takimi nas uczyniła, a my nie bedziemy starali sie być w brew jej woli. Skoro uczyniła z nas takich nienasyconych lubieżników to chyba po coś to uczyniła, wiec korzystamy. Jak by chciała, że bysmy byli inni to by nie dała nam cycków, penisów i tego napalenia. i nie gadaj mi tylko, że dała nam to żeby nas wypróbowac bo ubliżysz jej inteligencji.

Gość spoko ja
My tam chodzimy do swingers klubu. Zawsze się jakieś fajne single lub inne parki trafią wiec żona jest zawsze zadowolona. Widok żonki dotykanej przez inna dziewczyne lub np. sześciu gości naraz, bzykanej przez innych - nieoceniony. mam po czymś takim g***townie powracajacy wzwów conajmiej trzy dni :)

Gość gość
wszystko jest dla ludzi... ze swoim juz bylym kiedys sprobowalismy w inny sposob, calkiem przypadkiem. bylismy na obiedzie u znajomych, ktorzy sa bardzo otwarci seksualnie, kiedys proponowali nam czwrotokat ale jakos nie bylismy chyba wowczas gotowi. no i p obiedzie olka mowi ze maja dla nas specjalny deser, poszli na druga sofe i zaczeli sie dotykac i bzykac. mielismy rewelacyjny pokaz sexu na zywo. jak skonczyli, usiedli usmiechnieci nago, tak bylismy napaleni, ze zrobilismy im to samo. ja bardzo lubie anal i duzo wtedy mnie tak bral moj partner, jak skonczyl podszedl michal i zaczal gladzic mnie po tylku i zaptal sie artura czy ma cos na przeciw. powiedzial, ze nie. ja tez nie mialam :P no i artur usiadl obok olki, a michal mnie dojechal i to bardzo mocno. patrzac na mojego artura kiedy bylam brana przez innego bylo czyms niesamowitym, mega podneicajacym, mimo ze i on i michal maja porownywalne sprzety (no moze moj ma wiekszego :P). caly klimat byl wyjatkowy bardzo. ale jak skonczylismy to olka sie przyblizya do artura, ktoremu juz stal niesamowicie znow i zajela sie nim. patrzenie jak inna panna ssie mojego faceta bylo z poczatku rowniez niesamowicie podkrecajace, ale kiedy on ja bral to czulam sie zle, czulam zazdrosc, ze ona jest lepsza w analu (moze mocniej, glebiej, etc) i fakt, ze skonczyl na jej twarzy wprost mnie wkurzyl... tak wiec z jednej strony to swietne doswiadczenie, ale sama bym tego jako widz nie chciala doswiadczac. zatem... wiecej sama ze swoim obecnym facetem tego nie zrobimy

Jestem otwarty na atrakcje i nowinki...ale Ale na haslo cuck...cos tam noz mi sie w kieszeni otwiera ;| Spelnienie poprzez takie zabawy, moga osiagac tylko zyciowe eunuchy albo mowiac kolokwialnie "p***y" W sprawach sexu i osob trzecich wyznaje/my zasade "Mozna patrzec nie dotykac" a zwolennicy takich zabaw, to zwykle kur.wiska!!! A panowie (choc to zle okreslenie) sa poprostu zakala meskiego rodu... Nara frajerzy.

Gość gość
co kto lubi - leszczyku