Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cassi

Cuckold czyli jawne przyprawianie rogów co o tym myślicie

Polecane posty

Gość gość
daj maila

Gość ciekawski123
carolus1111111@wp.pl

Gość gość
Wejdzie na stronę klubu i poczytaj. Jest tam wszystko opisane na jakie imprezy wchodzą single i za ile.

Gość anianiunia
hmmm...aż mi się gorąco zrobiło:), temacik się rozkręcił:P tak chciałabym właśnie męża zdominować, żeby później aż prosił o to żebym mu dała jak kochanek pójdzie:P

Gość gość
tylko przygotuj meza odpowiednio, nie z grubej rury na szerokie wody :) powoli, najpierwsex ktorego nie bedzie widzial ale o ktorym mu opowiesz ze szczegolami finalnie kochanek a on warujacy przy lozku

Gość Żaróweczka1
Mój mąż mnie strasznie na to namawia, włściwie to już namówił ale jeszcze do niczego nie doszło. Z jednej strony podnieca mnie to, widzę jego napalenie a z drugiej trochę się boję. Wiem, że jak się napalę to puszczają mi wszystkie hamulce. Jak mąż mnie taką zobaczy......nie wiem jak zareaguje.

Gość alamelka
zazdroszczę ci faceta - ja próbuję bardzo delikatnie wybadać swojego i nie sądzę by się odważył na taki układ :-o

Gość gość
Żaróweczka ja też się o to bałam. Niepotrzebnie, jak zadbasz o niego i bzyknie inne możesz robić co chcesz. Od kiedy to robimy mam najgrzecznijszego męża na świecie. Żadne spotkanka z kolegami, wyjścia na piwko itp już go nie interesują. Chce tylko wiedzieć kiedy będę miała ochotę na kolejną imprezkę.

Gość iza londyn
oj chcialabym aby moj na to poszedl. mojego poprzedniego to krecilo, trojkaty lub patrzenie. ale obecny ma za duze kompleksy na taka jazde... zazdroszcze wam dziewczyny

Gość gość
no dobra, a tylko zlizujesz i wachasz? nie pozwala ci sie bzykac po nim? a jak pozwala to bzykasz ja ostro bez limitow czy masz ograniczenia? wychodzi na cala noc czy na godziny?

Gość gość
pytam z ciekawosci, bo ja chcialbym byc tym drugim, tzn kochankiem ktory dominuje twoja pieknie wyszykowana zone pewnie nadejdzie etap ze bedziesz chcial na to patrzyc

Gość gość
czasami pozwala czasami nie a seks i tak toczy sie pod jej dyktando,pare razy nie bylo jejna cala noc

Gość suntzu28
Młody, dyskretny, zdrowy (badania hiv) kulturalny, brunet, 28 lat, 185 cm wzrostu, pomogę zrelizować fantazję z Twoją Hotwife, Wrocław. Tylko poważne oferty. info: suntzu28@o2.pl

Gość taki co to robi
Nim nie zaczelismy tego robić nie zdawalismy sobie sprawy jak wiele osób to robi :) to cudowne

Gość Misaczkowa
Tak doprawiać rogi mężowi przy nim ? To tak sie da ...bez żadnych złych konsekwencji ? Było by słodko.......ale jak mu o tym powiedzieć. Dziabneła bym jakieś ciacho ;)

Gość gość
da sie, da sie :) co wiecje trudno mi bylo tak dobrac faceta aby on nie czul sie urazony i w ogole. samo namowienie to jedno, a realizcja drugie. ale baaardzo wyzwalajace :)

Gość gość ona 2
dziewczyny pmozcie mi faceta namowic, bardzo chce ale nie wiem jaks ie za to zabrac :) jak sobie pomysle o zabawie na jego oczach to jestem od razu cala mokra :P

Gość gość
kiedys jak bedzie podniecony podgadaj go troche ze chcialabyc sprobowac,poczuc jak to jest z innym i obserwuj jak bedzie reagowal

Gość ona 41
U mnie było inaczej. Mąż namawiał mnie na to latami a ja byłam nieugieta. W końcu tak mnie podszedł i wszystko zorganizował, ze doszło do tego. Zupełny odjazd, to był superrr sex. Nie wiedziałam,ze taka jestem. Teraz robimy grupowo to czasem parę razy w miesiącua a ja mam poczucie zmarnowanych lat. Dzisiaj żałuję, że nie zaczełam dużo wcześniej.....

Gość gość
ona41, a jak cie podszedl? opowiedz cos wiecej

Gość ona 41
Zrobił to tak pokolei. Najpierw wakacje naturystyczne dwa lata a potem pobliski klub swingerski z odrobiną alkocholu i dużą dawką odpowiedniego nastroju i ludzi którzy znalezli sie przypadkiem w okreslonym czasie w określonym miejscu :).

Gość gość
mam mokro od czytania tego

Gość karol__
uwielbaim takie kobiety ktorym na temat cuckoldu robi sie mokro

Gość gość
Mój mąż jest taki, podnieca go to i to jak, mnie też chociaż wciąż wstydzę się sama przed soba do tego przyznać. Zdaża się , że mam namiętny seks z czterema singlami, całujemy się, przytulamy, lecą naprawdę miłe słówka, oni szczelnie oplatają moje ciało a potem dogadzają mi i to jak dogadzają, zupełne szaleństwo. Mąż to wszystko sobie ogląda i najczęściej posuwa mnie jako ostatni, tak lubi....

Gość Kolory sexu
Żaden zdrowy na ciele i umyśle samiec nie pozwoli dotknąć innemu samcowi swojej samicy. Ci wszyscy tu o których piszecie to po prostu PEDAŁY !

Gość gość
dobry chrzescijanin dzieli sie z innymi tym co ma

Gość gość
Każdy ma jakieś upodobania, ale mnie to absolutnie nie kręci, natomiast bardzo lubię kobiece stópki i mam ciekawą propozycję na dziś wieczór, a mianowicie 50 zł dla fajnej dziewczyny za footjob, jest chętna?

Gość gość
Hej Kolory seksu, parzysz na swiat w bardzo ograniczony sposób, wiem cieżko to sobie wyobrazić ale takich facetów jest bardzo dużo, są fajni, nornalni w zwykłym życiu, mają dzieci, rodziny i oczywiście żony. Bywamy z mężem czasem na takich imprezach gdzie spotykaja się takie właśnie pary. Początkowo impreza wyglada całkiem normalnie, wesołe zaczepki, tańce i takie tam. Tylko po jakimś czacie uczestnicy zaczynają się lepić niekoniecznie do swoich drugich połówek, a te ich drugie połówki nie maja nic przeciwko tylko robia to samo i dopingują swoją miłość. A potem zależy od nastroju i atmosfery. Konsumpcja może mieć przebieg szybki i g***towny, czasem nikt nie zdąży dobiec do łóżka więc jesteś wybzykana na tej samej kanapie na której siedzisz z mężem i innymi parami...różnie bywa....ale po imprezie poziom czułości który zerwuje mi mój mężczyzna jest naprawdę słodki i wiem, że tak mam nie tylko ja ale i pozostałe uczestniczki bo wszyscy tam jesteśmy dla zabawy, świetnej zabawy. Jak się juz właczysz to ta atmosfera udziela się wszystkim. Najwiekszy luz na świecie, nie kłamiesz, nie oszukujesz bo on jest z tobą, masz pełne spełnienie, ekstaza :)

Gość gość
A i jeszcze jedno, mąz po takich ekscesach naprawdę w tajemnicy nie ogląda się na boki, bo poco jeśli w mojej obecności może bzyknąć czasem naprawdę fajną laskę. A laski, cóż nikt im za to nie płaci, naturalne i nieudawane napalenie, same gorące kobiety z dużymi potrzebami........mój mąż mówi......jak w raju....zrywasz jabłuszko i zjadasz....czy jesteś kobieta czy mężczyzną.....a kobiety też bardzo lubią zrywać jabłuszka.......

Gość zjeeebKAfeteryjny
hehe, być kobietą nieograniczoną, patrzącą nowcześnie = być wybzykaną przez przypadkowego, nieznajomego faceta pod okiem meża... no po prostu ekstaza. :( Jak ktoś ma mentalność suki to OK. nie obrazajac psów płci męskiej, bo nimi to kierują hormony w dużej dawce.