Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasjerka w sklepie

Mamy pracujące na kasie w sklepie są tutaj takie

Polecane posty

Gość Kasjerka w sklepie

1.jak godzicie sprawy rodzinne z pracą? 2.Czy praca wam sprawia przyjemność,czy po prostu z przymusu pracujecie? 3.Jakie macie zmiany,wolne,,wynagrodzenie,od ilu miesięcy/lat pracujecie? 4.Śmieszne/przykre sytuacje podczas waszej pracy? 1. Ja staram się dopasować wizyty u lekarza itp z grafikiem. Więc to najmniejszy problem. 2.Pracują,bo muszę mieć na życie,ale muszę też przyznać że lubię pracę na kasie. Lubie przekładać produkty,pobierać i wydawać gotówkę,lubię porozmawiać z klientami. Czuję,że jestem tam potrzebna :) 3.Mój grafik? Ranne godziny,bądź popołudniowe, z tym że 2 dni wolnego w tygodniu(można się dogadać że czasem wpadnie weekend). Pracuję w sklepie od roku. Wyciągam 1400 zł na rękę. Miałam okazję mieć więcej( 1800 zł),ale wybrałam pewniejsza ofertę z umową o pracę itp. 4. Sytuacje są różne. Czasami na prawdę są śmieszne. Miałam sytuację,że klient chciał abym zeszła z kasy i przyniosła mu Śmietanę :D. Pracuję w małym sklepie w miarę.... A jak to jest u was,bo tutaj nie ma chyba samych mam pracujących w biurach :P

Gość gość
1. Ciezko, bo po pracy zarowno mi jak i mezowi juz nic sie nie chce, czekamy na wieczor, by isc spac. nie pracuje na kasie ale na stisku wielkim w markecie. 2. Pracuje, poniewaz musze, czasem jest lepiej, czasem gorzej, ale to jedyna praca, ktora dostalam, wiec sie ciesze, ze w ogole pracuje i nie musze sie martwic, czy starrczy mi do pierwszego. 3. Pracuje dopiero 3 miesiace, na razie mam zlecenia, na ktorych wychodze lepiej od pracownikow na umowie o prace-bo mam placone za godzine, od pazdziernika dostane umowe normalna i wtedy zarobie naajnizsza krajowa, a nadgodziny beda wliczane w urlop. We wrzesniu mam wszystkie soboty pracujace i 2 niedziele :( 9 dni mam wolnych w miesiacu-2 pozostale niedziele i poniedzialki jakies. 4. Wielu klientow jest milych, nie powiem, nawet kilka zdan zamienia, usmiechna sie, podziekuja. Ale sa i tacy, ktorzy szukaja sobie sytuacji, by siee wyzyc, paatrza z gory, jak bym ja-sprzedawca, byla jaakims gownem, kims gorszej kategorii. Za wszystkie z gory naarzucone zasady przez kieerownictwo, obrywa sie Bogu ducha winnemu sprzedawcy.

Gość gość
a ile masz na h?

Gość a co mi tam to
wstyd

Gość gość
ja tez pracuje w sklepie prywatnym .jest ciężko ale chociaż wypłata w miarę normalna bo 2300 na rekę i umowa o pracę

Gość gość
2300 to duzo :)