Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katka 23

Unikanie kontaktuwzrokowego

Polecane posty

Gość Katka 23

Witam was i prosze o pomoc ostatnio chodze do dentysty i bardzo on mi sie spodobal ale jest ten problem ze chodze tam z bylym chlopakiem bo on tez tam leczy zeby i jezdzimy razem przy okazji i boje sue ze ten dentysta mysli ze jestesmy razem...ale czuje ze mu moglam sie spodobac tez bo jest taki zawstydzony unika kontaktu wzrokowego przy rozmowie ze mna czasem tylko spojrzy tak dyskretnie czy to mozliwe ze zakochal sie lub mu sie podobam ? prosze wasz o szczera pomoc rozmawiamy zartujemy itd ale jak chodzi o spojrzenia jest taki nie smialy i widac ze jak ja patrze na nego zawstydza sie... POMOZCIE

Gość Katka 23
kontaktuseksualnego tez unika?

Gość Katka 23
nie znamy sie widzialam go moze 4 razy milo sie rozmawia nam ale jest taki niesmialy wstydliwy moze ktos tu normalnie i szczerze odp a nie jaja robicie sobie!!!!

Gość gość
Ja Ci pomoge, Nie nie mozliwe, ze sie zkaochal Mozliwe ze mu sie podobasz Mozliwe ze podobaja mu sie tez inne pacjentki Mozliwe ze tylko Ty

Gość gość
nadal zakladasz te tematy udajac kobiete

Gość gość
facet unika kontaktu wzrokowego bo zajęty jest dłubaniem Tobie w zębach. On jest w pracy a nie na podrywie.

Gość gość
Ja unikam kontaktu wzrokowego, bo nie lubię tego. Czy to znaczy, że w każdym się zakochałam? :O

Gość gość
Jakby sie patrzyl i nie unikal to tez by bylo, ze sie zakochal ;)