Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zabawy dla 2 latki

Polecane posty

Gość gość

w co sie bawicie ze swoimi dziećmi juz brak pomysłów

Gość jakato
w chowanego, lepienie z ciastoliny, zabawa w lekarza-badanie lalek, miśków - klocki .... teraz póki ciepło najwiecej czasu na dwroze spędzamy

Gość gość
Rysowanie kształtów, kolorów. Wysypujesz np zakrętki na kocyk na dywanie i dziecko ma to posegregować kolorami. Wkładanie mniejszych miseczek do większych. Przeglądanie ks]iążeczek ze zwierzątkami (jak robi kotek, jak piesek itd) Pokazywanie cześci ciała.

Gość gość
link nie wchodzi pewnie spacje trzeba usunac ,ale prosciej w google wpisac au pair zabawy.Do koloru do wyboru .

Gość Dawidzior89999
Sklep z zabawkami SUPRO – wspaniałe zabawki i prezenty dla dzieci ZAMOWISZ NA www.supro.home.pl lub telefonicznie 601949058 maja szeroka game zabawek d*plo , lego itp

Gość też 2 latki mama
włąśnie link nie wchodzi :P ja z moją rysuję na dużym bloku technicznym. czytam jej książki, układamy klocki. raz malowałyśmy farbami takimi do malowania palcami ale już do tego nie wrócę :) uczymy się kolorów kształtów, córka bawi się najczęściej sama a ja w tym czasie coś robię .

Gość też 2 latki mama
dziwczyny znalazłam fajne ksiązki na allegro :) jutro je zamówię i dam wam znać jak do mnie dotrączy warto je kupić :)

Gość MamaAlinkilalalalla
Możecie wyciąć duże szablony kwiatów z papieru, takie z dziurą w środku. Potem nałóżcie je na kootasy partnerów, dziecko przebierzcie w kostium pszczółki. Tak możecie nauczyć dziecko, jak opędzlować pałę facetowi :)

Gość kasieńkatrzysta
ja ostatnio ciągle bawię się z dzieckiem tym: http://www.fisher-price.com/pl_PL/products/73164, o żadnych zabawach nie chce nawet słuchać ;) a jeszcze teraz mattel robi chyba jakąś loterię świąteczną, słyszeliście? może coś mi się uda zgarnąć, ktoś wie jak bierze się w tym udział?