Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

koncowka pologu

Polecane posty

Gość gość

witam Jestem prawie 5 tygodni po porodzie ( cc) i nadal plamię połogowe - poczatko wiadomo była czysta krew, potem stopniowo przechodzila i brazowa, nawet zółtawa wydzieline , kilka dni nie bylo juz nic i znow od jakiegos tygodnia mam takie sluzowo-brazowe plamienia - taka stara krew - jak w koncówce okresu . Czytam wszedzie ze miesci sie to w granicach normy - mam jednynie pytanie jaki zapach powinna miec ta wydzielina..( sorry za doslownosc) wszedzie pisze zeby zanipokoic sie kiedy wydzielina ma cuchnący, gnilny zapach .. ja swoja wąchałam i stwierdzam ze jakis zapach ma - nie miesiaczkowy (- zreszta w koncówce okresu tez nigdy nie mialam tego miesiaczkowego zapachu, jedynie na poczatku krwawienia) ale i nie powiedzialabym ze cuchnacy...Tak wiec mam pytanie : czy wy tez miałyscie tak - czy wydzielina jednak powinna byc bezwonna Prosze odpiszcie - bo sama juz nie wiem co myslec a do kontroli u gina jeszcze tydzien

Gość gość
Wydaje mi sie ze to normalne. Ja jak mialam zakazenie jakies 3 tyg po porodzie to zapach zmienil sie ze swiezej krwi (zapachu zelaza) na zapach starego miesa - jakby ktos zostawil mieso na kilka dni poza lodowka :/ Nie bylo to bardzo smierdzace, ale nieprzyjemne. Do tego mialam wysoka temperature.