Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie chudne

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, jestem juz na drugiej fazie dukana, a nie schudlam nic:( 1 faze mialam 6 dni, potem system 5/5, moze to wina mojego jadlospisu? jest w nim malo miesa, za to duzo serka wiejskiegi i jajek. jem 5 razy dziennie, pije mnostwo wody i nic. poradzcie co mam zrobic by waga ruszyla, waze 60 kg od poczatku diety nie spadlo ani grama :(

Gość gość
moj przykladowy jadlospis na dniach proteinowych; 8.00- bulka dukanowska z poledwica 11.00- 2 jajka+pol serka wiejskiego 14.00 -serek wiejski 16.00- 2 jajka+serek wiejski 18.00- 2 jajka+ jogurt naturalny na P+W: 8.00- bulka dukanowska z poledwica salata i pomidorem 11.00- 2 jajka+pol serka+ pomidor 14.00- piers na parze+ salata z jogurtem naturalnym 16.00- serek wiejski+ pomidor+ogorek 18.00- ryba na parze + kalafior

Gość gość
prosze poradzcie cos :( :(

Gość gość
szkoda ze nikt nie chce mi doradzic...:(

Gość gość
Jadłospis masz jak najbardziej dukana wiesz co może po prostu pora zmienić wagę bo to aż dziwne ze nic nie chudniesz.

Gość gość
Najprawdopodobniej Dukan nie jest dla Ciebie. Ja tez kirdys chcialam schudnac, przez 3 tygodnie trzymalam sie scisle wszystkich zasad tej diety, a z wagi nie ubylo NIC. Kilogramy zaczely spadac, jak rzucilam Dukana i diete proteinowa zamienilam na warzywno-owocowa:) Dukan nie jest dla kazdego.

ja miałam to samo 2 tygodnie na dukanie i spadło mi 0,5kg moja rada- rzuć w cholere bo jak widać nie wszystko jest dla wszystkich

Gość gość
Robilam dukana i powiem ci tyle: Jesz za duzo. Na prawde to sa spore ilosci. Bulke mozesz jesc tylko jedna dziennie. No i kochana...6 jaj dziennie???? To juz lekka przesada. Do tego pewnie z zoltkami.. Nie dziwie sie, ze nie chudniesz. Jesz bardzo duzo!

a czy w tej diecie nie chodzi o to że 'jesz ile chcesz' tylko dozwolone produkty?? poza tym wystarczy policzyć kalorie ... to jest dużo? dietetykiem nie jestem,ale wydaje i sie że na diecie nie powinno chodzić o to żeby żyć o liściu sałaty....

Gość gość
oczywiscie, ze nie.. Nie wolno absolutnie jesc za malo! Ale 6 jaj to jest troche masakra. Do tego 3 serki wiejskie.. Trzeba troche umiaru. Organizm musi miec czas to przerobic.

nie jesz za dużo, nie słuchaj gościa, przejdź na normalną dietę 1000-1200 kcal i zobacz, czy wtedy coś ruszy. więcej warzyw, owoców, na śniadanie jakąś kanapkę na ciemnym chlebie.

6 jaj to jakieś 500 kcal, jogurt pewnie ze 100, sereki wiejskie, założę się, że nisko tłuszczowe, więc będzie ok. 300 kcal, ciekawe ile ta polędwica

Gość Koniczynka27
mówię ci,rzuć dukana w piz**** ;) to nic nie daje, zdrowa zbilansowana dieta to jest klucz, no i ćwiczonka, weź jakiś spalacz tłuszczu,ostatnio popularna jest figura extraslim czy co tam wolisz no i ćwicz, efekt murowany. nie przejmuj się! będzie dobrze. trzeba nastwić mózg na sukces :)

Gość gość
Dziekuje dziewczyny za odpowiedzi :) Tez slyszalam, ze to nie problem w ilosci, bo mozna jesc ile sie chce, z tym, ze wiem, ze przeginam z jajkami...ruch mam, co dzien godzina lub poltorej silownia, potem nabiegam sie za corka, bo ucze ja jezdzic rowerem,(co dzien 2 godz na to poswiecam), pod wieczor jakis spacer jeszcze, na pewno nie leze bykiem :) Bylam juz na dukanie, schudlam wtedy 5 kg w miesiac,jedzac podobnie, ale odpuscilam diete i kg wrocily.

je za duzo???? jedno jajko ma 75kcal a serek wiejski moze okolo 150kcal max, wec gdzie tu duzo, poza tym na dukanie je sie ile chce jak dla mnie za malo bialka. dukan mowi o 1 gramie na kg wagi

Ja jem podobnie, waga stala w miejscu, na uderzeniowce spadl mi tylko 1kg, potem nic przez 2 tyg, potem 0,5 kg mniej... Nie zniechecaj sie, jesli wiele razy sie odchudzalas, to kazdy nastepny raz jest trudniejszy,organizm musi sie przyzwyczaic, za kazdym razem, potrzebuje wiecej czasu na to...dodaj wiecej miesa, a jajka ogranicz.

Gość Olcia Dubicka
Mi pani u której opiekuję się potomkami poleciła preparaty odchudzające Forever Slim, pozyskałam od niej jedno pojemnik w upominku a też można je kupić na allegro. Jako że najlepiej jest przyjmować je 3 miesiące kupiłam 3 opakowania w promocyjnej cenie. Jeszcze dodatkowo zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I tak po miesiącu zrzuciłam 9 początkowych kilogramów ;) A z ruchu to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Poprzednio byłam na samej zdrowej diecie ale wcześniej nie było takich efektów ;) Postanowiłam spróbować po tym jak zobaczyłam że tabletki były sprawdzone przez najwyższego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest najważniejsze i nie każdy podobny preparat przeszedł takie testy co umieszcza ich w niepewności pod kontem bezpieczeństwa. Nie ma w nich też żadnej zabójczej chemii tylko naturalne składniki co jednocześnie zwiększa bezpieczeństwo

Gość gość
Pierwsza sprawa to ile wazysz? Druga rzecz to to,że musisz jeść mięso ! Kurczak indyk wołowina... Pijesz dużo wody?