Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj maz jest dziwny

Polecane posty

Gość gość

hej nie wiem co robic juz.... moj maz ma dziwne akcje , mianowicie chodzi o to ze jak jest w pracy to bez kija nie podchodz zadzwonie to gada opryskliwie , podnosi glos , wkurza go jak go o cos pytam , a w domu do rany przyloz , caly czas mily , wszystko robi ze mna , wyglupia sie , calkiem inny czlowiek .....

Gość gość
nie lubi swojej pracy,proste

Gość gość
może jest ktos przy nim i sie wstydzi rozmawiać:)

Gość gość
To po co do niego dzwonisz jak jest w pracy ?

Gość gość
Jak jest w pracy to po co mu głowę zawracasz. Pracodawcy patrzą bykiem na ludzi, którzy prywatne pogawędki sobie ucinają w godz pracy

Gość gość
Wkurza sie jak jest w pracy a ty dzwonisz i mu d*pe zawracasz. Naucz sie pisać do niego smsy jak cos chcesz będzie mial chwile to odpisze. Nie on jest dziwny tylko ty upierdliwa on jest w pracy a nie na wakacjach!!!

Gość gość
Ja do męża dzwonie tylko w bardzo naglych przypadkach, on dzwoni jak ma chwile a tak jesteśmy w ciągu dnia na smsach a ma dużo swobodę w pracy ale to nie powod żeby do niego wydzwaniać z byle czym

Gość gość
jestesmy mlodym malzenstwem i dzwonie z przyzwyczajenia , prowadzi wlasna firme z ojcem , niby ktos go wiecznie wkurza bo cos narzeka ale dlaczego ma i mi sie obrywac

Gość gość
ale tak jest tez jak on np zadzwoni do mnie

Gość takzciekowści
Ja do męża nie dzwonie nigdy bo w sumie po co ? Pogadać mozemy w domu.

Gość gość
moze macie racje:( co prawda dzwonie do niego moze z 3razy dziennie na chwile , a ja jestem w ciazy mam spokojna prace i mam za duzo czasu chyba:/

Mój mąż też by się wkurzył gdybym dzwoiła z pierdołami. Szczerze mówiąc jeszcze nigdy nie dzwoniłam w czasie pracy, jak coś chcę np żeby kupił dzwonię kiedy już wiem że wyszedł. Albo piszę sms-a.

Gość gość
nie stresuj go tymi tel.moze ma wazne sprawy do załatwienia i jest na tym skupiony, a tu zonka dzwoni zeby spytac :co robisz?,kiedy bedziesz?masz chwilę zeby pogadac? nie dziwne ze jest w****iony

Gość gość
Ja też czasem bywam zdenerwowana gdy mój mąż dzwoni a ja jestem w pracy i mam mnóstwo rzeczy na głowie. A najbardziej się wkurzam jak chce żebym gdzieś zadzwoniła coś załatwić a ja nie mam czasem nawet czasu kanapki zjeść bo pracujemy na tak wysokich obrotach. Wcale Twojemu mężowi się nie dziwię zatem.

Gość gość
dziekuje wam bardzo za odpowiedzi , macie racje nie bede dzwonic , bedzie chcial to sam sie odezwie:)

Gość gość
3 razy dziennie dzwonisz bez większej potrzeby? Tez bym sie wkurzyla. Ja tez jestem w ciąży i na smsach z mezem jak do niego dzwonie to znaczy ze ma juz jechac do domu bo cos sie dzieje zlego i tyle. A wkurza sie na ciebie jak sam dzwoni bo wie ze tego oczekujesz ze zadzwoni i juz jest poirytowany. Zostaw go w spokoju niech zarabia na chleb.

Gość gość
Zrob tak nie dzwon parę dni albo jak ci ciezko wytrzymać to tylko smsy to moze zmieni swoje nastawienie do ciebie w czasie pracy