Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZałamanaKompletnie___

2 poronienia pod rzad

Polecane posty

Gość ZałamanaKompletnie___

Poronilam dwa razy,mieszkam w Anglii,czy bede miala robione badania?Prosze o pomoc :(

Gość gość
możesz mieć choćby problemy z hormonami - i dlatego ciąże się nie utrzymują - problem jest w tym że w Polsce od razu dostałabyś leki a tam nie dostaniesz nic przed 12 tyg.. przykre to bo czasem chodzi tylko o głupią tabletkę z luteiną

Gość gość
Moja znajoma mieszka w Anglii, pierwsza ciąża (inseminacja) nie wiem jak to tak formalnie wyglądało, ale w 12 tc wyszło coś "dziwnego" na usg Było widać główkę, rączki i... wielki balon, bez nóg itp., wysłana na dokładniejsze usg, okazało się, że siusiak (chłopczyk) ma wadę, nie wydala moczu i ten "balon" to brzuch był,, Gdyby ciąża była starsza, prawdopodobnie można by było coś zrobić, lecz niestety... Inseminacja była nasieniem dawcy. Wiem, że miała mieć robione badania w tym kierunku, czy jest to wada genetyczna, Udaj się do ginekologa

Gość gość
przykro mi autorko :( ja też mieszkam w Anglii i tutaj będziesz miec problem z badaniami. Jesli masz taka mozliwośc - udaj sie do Polski na badania

Gość gość
Czasem natura wie co robi,mozliwe że to były słabsze lub wadliwe zarodki,głowa do góry