Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego bzyka zepsute cielsko

DLACZEGO facet spotyka sie z GRUBYM BABOLEM zamaist z jedrna zgrabna kobietka

Polecane posty

Gość dlaczego bzyka zepsute cielsko

Zasatanawia mnie czasami jak widze chudego faceta przewaznie ,szczuplego i spotyka on sie z takim duzym grubym babolem...dlaczego? jaka jest przyczyna tak naprawde?

Gość gość
Niektórzy lubią bzykac wieloryby. To się nazywa zoofila :P

Gość Mroczna Noxelia
Jak dorośniesz i zmądrzejesz to może zrozumiesz

Gość cala prawda o takich
Bo tak naprawde jest w glebi BARDZOOO Zakompleksiony!!! masochista taka prawda! Prawdziwy facet nie tknie takiej otylej baby !! PRAWDZIWY FACET Woli zgrabna jedrna kobietke ,nie jakiegos babola otylego sam chory tluszcz..

Gość gość
pewnie taka gruba słonina ma duży kasy to sobie może opłacić jedzenie i przy okazji faceta :D

Gość ja bede im wmawiala
JA jestem otyla i bede wmaiwac facetom ze tylko otyle jest fajne :) ;) bede wmawiala az w koncu uwierza :)

Gość malutkaaaa77777
bo puste tipsiary, solary i tlenione szkielety sa w sam raz na jeden raz. A do powaznego zwiazku facet potrzebuje normalnej, inteligentnej kobiety ktora ma cos do powiedzenia i sie szanuje. Nawet jesli mialby byc gruba.

Gość gość
to proste,ksiezniczki go olewaly,a ta zaakeptowala i ma faceta.

Gość ikbjhk
A co jeśli facet naprawdę zakocha się w takiej kobiecie? Nie każdy patrzy na drugiego człowieka przez pryzmat ciała, tak raczej robią "niedorostki".

Gość gość
sorr, ale jak widze babe co waży 120kg i ma przystojnego szczuplego faceta to jest pewne, że albo ona ma dużo kasy, albo on jest jakimś zbokiem, feeding itd.

Gość jestem puszysta
Ja jestem otyla-puszysciutka i nienawidze szczuplych ZGARBANYCH kobiet!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czesto je specjalnie kompromituje ,nabijam sie z nich nasmiewam sie z nich do moich facetow,kolegow ,mowiac na nie wieszaki itp ze nie sa sexy :) juz ja sprawie zeby kazdy facet chcial tylko otyle!!!! tylko my jestesmy super ,seksi a inne sa okropne wieszaki!! KAZDY FACET POWINIEN CHCIEC TYLKO OTYLE!!!! bo to sie nazywa kobieta!!

Gość gość
@malutkaaaa77777 - "I się szanuje" ??????????? Szanuje się? Czyli dla Ciebie szanowanie się to tylko nie dawanie doopy pierwszemu lepszemu tak? A gdzie szacunek do własnego ciała? Taki wieloryb nawet sam o siebie nie potrafi zadbać, ona nawet do siebie szacunku nie ma, jeśli się tak zapuściła, a krótko mówiąc SPASŁA!!!

Gość gość
ta, bo "normalna, inteligentna kobieta, ktora ma cos do powiedzenia i sie szanuje" nie może być szczupła i zadbana, musi być zapuszczonym tłuściochem :O

Gość dlaczego grubasy tak obrazaja
DLACZEGO otyle kobiety tak obrazaja ,wyzywaja szczuple ,chude kobiety ??????

Gość GRUBACTWO Manipulatorki
Z moich obserwacji z tego co czytam to najczesciej wlasnie takie OTYLE MANIPULANTKI,krytykuja szczuple,chude kobiety ,wyzywaja je wlasnie od szkieletow,wieszakow itd,itp.......... i GLOSZA TEZE ze niby kochanego cialka nigdy za wiele...blagam PRZESTANCIE MANIPULOWAC...bo jakiegos frajerka to mozecie na to zlapac,ale nie prawdziwego faceta GRUBACTWA -Manipulatorki

Gość cala prawda
FACET ktory spotyka sie z otyla---to tak naprawde w glebi duszy zakompleksiony facecik!!! ale chce innym pokazac ze niby nie i mowie"ze lubi grube,otyle".............haha bo tylko taka go chce ,wiec musi tak mowic..

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
OTYLE Babole------NIE SZANUJA sie prawie wogole tak naprawde,a udaja ze niby szanuja sie... biora byle co ,byle jakich facetow,bo tylko tacy je chca tak naprawde!!NIE OSZUKUJMY prawdziwy facet nie wezmie sobie jakiegos otylego babola!!

Gość gość
jak facet ma kompleksy to woli spotykac sie z brzydsza od siebie, grubsza, zaniedbana, w ten sposob moze podbudowac swoja samoocene i nie dolowac sie bardziej majac dziewczyne zadbana. ogolnie ludzi pociaga przecietnosc, na raz fajnie jest umowic sie z sexy lasa, niezlym facetem, ale na dluzsza mete czlowiek sie meczy i traci pewnosc siebie, poczucie wlasnej wartosci, bo ta druga osoba wyglada lepiej.

Gość otyle manipulatorki
OTYLE BABY wiecznie sie nad soba uzalaja ze inni mowia ze sa grube itp ............a same pierwsze krytykuja szczuple,chude kobiety..

Gość gość
mialam kiedys wspołlokatorke, ważyla 120kg, myła się chyba raz na tydzień (jak się wyporwadziłą trzeba było przez tydzień wietrzyć pokój z tego zapachu potu, smrodu;/) znalazła sobie faceta szczupłego, ale im dłużej ze sobą byli to ona coraz bardziej go pasła potem przeglądam zdjęcia na fb, a gość przytył około 20kg masakra;/

Gość jestem otyla wlasnie
hahahah A JA WMOWILAM MOJEMU FACETOWI ze tylko otyle z nadwaga jest piekne"ze kochanego cialka nigdy za wiele" i on uwierzyl i teraz mam go w garsci hahaha

Gość waga średnia
Wiecie co ? Zakładacie jakieś szczeniackie tematy i oczekujecie nie wiadomo jakich odpowiedzi. Naprawdę nie macie nic zadane, żeby licytować się które kobiety mają odpowiedniejszą wagę. A już stwierdzenie, że prawdziwy facet nie będzie w związku z otyłą kobietą jest po prostu dziecinnie śmieszne.

Gość gość
takie dziewczyny sa fajne do lizania bo maja piekne cialko

Gość to prawda  ze sa podstepne
WIecie co moja kolezanka zrobila Ona wlasnie ma nadwage i specjalnie nagadala na jej kolezanke do swoejgo kochanka ze tamta taka brzydka itp a tamta laska jest od niej fajniejsza i Zgrabna !!!

Gość gość
Bo są różne zboczenia na tym świecie :D

Gość gość
jak się kochać z grubą babą? 1 mocny klaps w tyłek i wchodzisz po drugiej fali :classic_cool:

Gość ZEPSUTE CIELSKO
PIEKNE CIALO??? halooo !!! SAM CHORY TLUSZCZ !!!zepsute cielsko tak naprawde ,nie piekne!!! PIEKNE CIALO---to zgrabne JEDRNE!!! i nikt tu nie mowi o chudych!!!

Gość hipopotan nie kobieta
OPROCZ chudych czy grubych-otylych ,sa tez fajne ZGRABNE JEDRNE kobiety!!! .--i to jest to!

Gość GRUBACTWA Szcerzenie
- NOGI jak kolki...zamaist sexy zgrabnych nog -BRZUCHOL JAK PONTON,zamiast fajnego jedrnego brzuszka -RAMIONA jak u faceta ... - CYCKI OBWISLE Oklaple jak u starej baby -D*PSKO jak szafa...zamiast ZGRABNEJ JEDRNEJ PUPY