Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kukulusia_1991

czy to normalne ze na poczatku ciazy w ogole nie bola mnie piersi

Polecane posty

Witam, jak w temacie czy to jest normalne? Jestem w ok 10 tyg ciazy i poza mdłościami w ogole nie czuje zebym byla w ciazy.. :-( przy synku bylo zupelnie inaczej. Martwię sie bo usg dopiero we wtorek a ja juz wariuje:-(

Gość gość
Jedne mają bolące piersi inne swędzące a jeszcze inne tak jak ty nie reagujące na ciążę :P

Każda ciąża jest inna. Ja na przykład miałam sporadyczne mdłości na początku ciąży, nie odrzucały mnie żadne zapachy i ogólnie do tej pory wymiotowałam 4 razy, a jestem w 32 t.c. Nie panikuj na zapas. Ja też nie czułam, że jestem w ciąży. :)

Dzięki za słowa otuchy ;-) to jest ciąża po ciąży dlatego tak sie martwię.. Jeszcze dobrze nie wydobrzalam a tu szok drugie dzieciątko w drodze.. Z malym mialam wszystkie mozliwe objawy a tutaj poza delikatnymi mdlosciami kompletnie nic.. Ehh

Gość gość
To ile jesteś po pierwszej ciąży? Tak jak pisałam każda ciąża inna.Nie ma się co martwić.Jeszcze mogą zacząć boleć aż będziesz miała dość :)

Mały ma 5 miesięcy więc dość szybko udalo sie zajsc w ta druga ciaze;-) teraz jak w jakims amoku co chwila sprawdzam czy sa jakies zmiany :-D