Gość gość Napisano Wrzesień 6, 2013 Witam wszystkie kobitki. Mam taki mały problem. Od ponad miesiąca nie biorę tabletek antykoncepcyjnych (źle je znosiłam - ciągłe humorki, napady złości, płaczu i depresji). Krwawienie po odstawieniu wystąpiło. Teraz czekam na okres i spóźnia mi się 3 dni, wiem że to niewiele i nie ma co aż tak panikować, ale zaniepokoiło mnie parę spraw. * mocny ból piersi i sutków podczas dotyku - było to ok 2-3 tygodnie temu przez 2-3 dni, teraz jest już wszystko dobrze. * nie czuje żadnych objawów które zawsze miałam przed okresem - apetyt kilka dni przed okresem oraz zły humor (1 dzień przed) * dzisiaj zauważyłam u siebie lepką wydzielinę i mam uczucie hmm.. mokrości, wydzielina była raczej przezroczysta, trochę jak na dni płodne ale dni płodne miałam ponad 2 tygodnie temu (też była wydzielina). Jeśli okres nie pojawi się wciągu tygodnia to oczywiście zrobię test ciążowy i pójdę do lekarza ale nie chce panikować i biec od razu do apteki. Co sądzicie o tych objawach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach