Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj narzeczony mi powiedzial ze ubieram sie jak pajac

Polecane posty

Gość gość

nie naleze do najszczuplejszych osob . mam 170cm i waze 64 kg aktualnie. W upaly zakladalam przeważnie rybaczki i bluzke na krotki rekaw . Mam pare takich spodni i bluzek naturalnie. Lubilam zawsze laczyc rybaczki takie koralowe z biala bluzka. I on dzis do mnie powiedzial, ze wygladam w tym zestawieniu jak PAJAC. W****il mnie, bo sam idealny nie jest. Ma 30 l a brzuch juz przed soba a mnie poucza!

Gość hermionaona
nie oszukujmy się, rybaczki to nie najlepsza długość spodni...

Gość gość
no ale ja nie ubiore krotkich spodenek, bo wiem jak wygladam. a w dzinsach mialam chodzic w upal? rybaczki byly takie dobrze przylegajace, nie jakies wory

Właśnie sobie Was wyobraziłem - 30-to letni zapuszczony brzuchacz i zapuszczona panienka z nadwagą w RYBACZKACH! chyba turlał bym się ze śmiechu :) Ale też pogratulować wyboru faceta chama :)

Gość gość
"turlałbym" piszemy łącznie a te zaprezentowane tu spodnie to dopiero pajacowate są zresztą, pajac nie pajac, grunt żeby wygodnie było

Gość prawictwo pospolite125
64 kg to nie jest nadwaga .. Wazysz nie mało , ale mozesz ubierac wszystko RZeczywiscie kolorowe rybaczki to beznadziejne spodnie , ale wybor nalezy do ciebie

Gość gość
Zakładaj kieckę i po ptokach .

Gość gość
wagę masz świetną, bo nie jesteś gruba, ani chuda, jesteś sexi ale rybaczki są niebezpieczne, bo skracają nogi ja całe lato biegałam w sukienkach i spódnicach a spodnie śliskie to masz takie cienkie, ale prawie do kostek

poza tym wiesz jaka jest najmniej atrakcyjna częsc ciała kobiety ? Łydki i wszystko to co znajduje sie poniżej kolan .. Jesli to odslaniasz to sama dołek pod sobą kopiesz.

Na ładnej kobiecie więcej rzeczy wygląda ładnie - tak już jest :)

Gość gość
Bluzka na krotki rekaw? Na jakim zad*piu mowi sie taka gwara?

tak jak wczesniej pisałem 64 kg to jest nadwaga , ale nie zapuszczenie 100 kg swinia to jest zapuszczenie

Gość gość
Ja w ogóle nie lubię rybaczków, czy jak to tam się odmienia. I nigdy ich nie zakładam, bo uważam, że to trochę wioska (sorry!). A na lato, może długość 3/4 czy 7/8, jakaś lekka tkanina, lekko zwężana nogawka, ale niezbyt obcisłe? A Twój facet mógłby to ładniej ubrać w słowa, ale ja tam zawsze wolę osoby, które mówią co myślą, przynajmniej wiadomo na czym się stoi.

Gość gość
moze bylo tak ze najpierw powiedzial a potem pomyslal, czerwone, wygladajace jak za krotkie spodnie skojarzyly mu sie pewnie z klaunem bo oni takie nosza, ale moze nie mial na celu cie obrazic?

Gość gość
wiesz co, ja mam dokładnie tyle samo cm i wagę co Ty! wiesz w czym najlepiej wyglądam i się czuję? w sukienkach! takich, które są obcisłe w talii i rozkloszowane u dołu, do kolan, coś takiego: http://stylio.pl/moja-szafa/sukienka-figl-plisy-820554.jpg (tylko ja nie mam plisowanych, ale chodzi o tego typu krój, uwierz - bardzo ładnie prezentują figurę, zwłaszcza jeśli masz biust od C wzwyż ;-)

Gość gość
64kg to nie jest nadwaga pajace... wiecie co to bmi? to sprawdźcie sobie wzrost i wagę autorki, wszystko ma w normie! wychudzone anorektyczki już nie są w modzie...

Gość lolakola
oponki na brzuchu też już nie są modne :D