Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alaala848484848

Czuje sie wykorzystana

Polecane posty

Gość alaala848484848

Musze sie podzielic anonimowo ze swoimi nwatpliwociami. Denererwuje mnie rodzina meza i przypuszczam ze nas wykorzystuje.Otoz po kolei.Moj maz pochodzi z rodziny w ktorej sie nie przelewalo, on z bretem musieli zapieprzac od 16 roku zycia na swoje zachcianki, malo tego na pomoc rodzicom bo oboje nie pracowali (zajmowali sie rola). Teraz po latach sa dorosli maja po 30 lat i kazdy ma z nichn dobrze prosperujaca firme. Moj maz mieszka ze mna u moich rodzicow poniewaz wlasnie zaczynamy budowa imusimy sie gdzies "przemeczyc", szwagier mieszka w swoim domu zaraz obok tesciow. Dodam ze moj maz i szwagier utrzymywali tesciow dopoki mieszkali u nich. Teraz tylko szwagier sie doklada, moj maz nie bo budujemy dom.Ale jest jeszcze hrabianka mlodsza siostra meza, rozpieszczona 20-latka.Poszla na studia zaoczne d Krakowa, szwagier jej wynajal mieszkanie a ona nie pracuje choc mieszka tam od pazdziernika. W czym tkwi problem?? Otoz w tym ze tesciowei domagaja sie od nas ciagle kasy: na corke, na jej czynsz, czesne, na rachunki, uwazaja ze to nie oni a my i szwagier musimy ja utrzymywac.Maz nie chce dawac kasy a ja tymbardziej przez co sie stalam znienawidzona synowa.Nie rozumieja ze mamy swoje wydatki.Dodam ze tesciowie nam nie dolozyli nigdy ani zlotowki ,nawet na nasze wesele nie kupili nam chocby wina. Maja mnostwo ziemi a mimo to musielismy sami kupic dzialke pod budowe i teraz brac kredyt na budowe domu, ale oni i tak uwazaja ze spimy na pieniadzach.Mam ich dosc. Dodam ze tesciowa mnie nidy nie odwiedzial u mnie w domu, nigdy nie odwiedzila mnie w szpitalu gdy mialam operacje ani nawet nie zadzwonila..

A z jakiej racji masz płacić na ich dziecko??? Jak mąż chce pomóc siostrze to ok, ale nic nie musi. Co za rodzinka ciekawa.