Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakbyscie zachowaly sie gdyby jakas matka wasze dziecko zwyzywala od gowniazy

Polecane posty

Gość gość

tylko dlatego ze wasze corki sie poklocily. to mialo miejsce w szkole tamta mala cos matce nawymyslala wczesniej sie widzialam z jej matka i powiedziala ze idzie na moja do nauczycielki na skarge ze moja jej dokucza powiedzialam ze z corka porozmawiam a ta oczywiscie poszla do nauczycielki i przy okazji nawrzeszczala na moja az.sie dziecko poplakalo po rozmowie z nauczycielka okazalo sie ze tamta fuzo na zmyslala jakim prawem obca baba wrzeszczy mi na dziecko ktore jak sie okazalo nie jest winne poprostu zwykla klotnia nastolatek

Gość gość
up up

Gość gość
jakas powalona ta matka do sondu ja mozna podac

Gość gość
a jak ojciec 20 letnia corke tak nazywa gowniara szmata to już do sadu się nadaje

Gość gość
uwazam ze skoro zglosila nieodpowiednie zachowanie nauczycielce i matce to nie powinna krzyczec na dziecko tymbardziej jak sie okazalo ze nie ma racji poprostu znizyla sie do poziomu tych nastolatek. zenada

Gość gość
glupia baba ha ha tylko sobie wstydu narobila a dziewczyna nastolatka nie umie sobie radzic to co bedzie dalej

Gość gość
uwierz ze sa takie p******e matki ktore widza tylko swojego dobrego bachora i wszystkie inne to ble

Gość gość
mi by do glowy nie przyszlo ingeriwac w klotnie nastolatek to taki wiek nie raz sie zwyzywaja pokloca i td nie wiem ale napewno bym tej matce zwrocila uwage

Gość gość
up up

Gość gość
podnosze