Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

od kiedy na nocnik

Polecane posty

Gość gość

Synek konczy dzis 2 latka . Od tugodnia probuje go nauczyc sikac na nocnik ale nie widze rezultatow.zastanawiam sie czy nie poczekac jeszcze pol roku do przyszlej wiosny.co o tym sadzicie..?

Gość gość
Po co zakladasz kolejny temat kiedy nocnik ja tu co chwile takie topiki są wystarczy chwile poszukac i poczytac

Gość gość
Pytam tych ktorzy chca sie wypowiedziec

Gość gość
Ja próbowałam co jakiś czas, zaczęłam zanim skończył 2 lata, przeczekiwałam 2 tyg. W końcu zaskoczył jak miał 2 latka i 4 miesiące, ale wtedy już się uparłam bo nie chciałam czekać kolejny rok aż będzie ciepło (jednak ponad trzyletnie dziecko może być ciężko nauczyć). Żadnych pieluch, chwalenie, nagrody... i udało się, ale przez pierwsze kilka dni żadnych rezultatów, sikał i robił kupę tam gdzie stał i nic go nie ruszało. No i nam pomogła nakładka na wc bardziej niż nocnik. Fakt, jakby się okazało że synek nie jest gotowy i nijak nie idzie to musiałabym czekać, innego wyjścia nie ma.

Gość ryba wedzona
Jakos tak w wieku 20 mcy zaczelo ja to interesowac,ale szybko przeszlo. Potem wrocilo jak miala 2 lata i jakies 3 mce,ale tez tak czasem tak,czasem nie. Teraz ma 2,5 roku,od dwoch tygodni chodzi do przedszkola i tam zaskoczylo na tych przedszkolnych kibelkach - siaea sobie,potem spuszcza wode,myje sobie rece w malj umywalce. Wiem,ze to nie chodzilo o to,ze tego nie ogarnia,tylko nie bylo to dla niej atrakcyjne

Gość gość
Up up

Gość gość
Jakies malo kumate te wasze dzieci :P