Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są tu ludzie którzy lubią biegać mam pytanie

Polecane posty

Gość ten co biega
i do tego właśnie rodzaju ulożenia stopy dobiega się buty Te co ci podałem są na pronację, czyli z wewnętrzną stabilizacją, bo ja mam stopę pronującą Kupuj na Alleg albo w sklepach, buty o kilka modeli starsze, będą tańsze, bo nowe wypusty zawsze są droższe Ja kupiłem swoje 'dwójki' za 220 zł na alleg a w sklepie 'szóstki' kosztowały 390 zl !

Gość MrT83
Jak wyżej - biegaj po czymś miękkim. Asfalt jeszcze może być, chodnik też, ale kostka brukowa to masakra dla kolan

Gość ten co biega
I PAMIĘTAJ przed każdym biegiem ma byc ROZGRZEWKA! Obroty ramion, skręt tułowia, bioder, kolan, kręcenie nadgarstów i kostek, rozciąganie ścięgien, czyli skłony w przód, z dotknięciem ziemii z wyprostowanymi kolanami, i jeszcze skip A i skip C I ROZGRZEWKA to obowiązkowo powoli i dokładnie!

Gość Kasztelanka
Ja też uwielbiam biegać <3 Ostatnio nawet kupiłam sobie nowe buciki sportowe http://air-max.pl/Nike%20air%20max%2090%201%20Damskie/nike-air-max-2013-szare-pomaranczowe-1 Jak się Wam podobają?

Gość gość
Co do konkursu ze zdjęciem podczas biegania to trzeba sie sprężyc bo mozna wziąć w nim udział tylko do dzisiaj. Spieszcie sie.