Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sandra K

Dlaczego Polscy mężczyźni tak słabo wypadają na tle mężczyzn z zachodu

Polecane posty

Gość Sandra K

Rozmawiałam z wieloma osobami na ten temat i wszyscy uważają, że polscy faceci w większości nie mają stylu, kultury, nie są dżentelmenami, nie są tak przystojni (jak to jedna z Kafeterianek zauważyła mają kartoflano - buraczaną urodę), zwykle niscy, chodzą i plują, przeklinają, cwaniakują, normalnie wstyd za nich. Żadna z moich koleżanek z którymi mieszkałam na zagranicznych studiach nie związała się z Polakiem, ja również nie zdecydowałam się na rodaka i dziś mogę stwierdzić, że to był strzał w dziesiątkę. Wiem, że pewnie zaraz nasi 'kulturalni' mężczyźni obrzucą błotem kobiety i je zwyzywają od najgorszych jak to zwykle jest w tego typu tematach, myślę, że wiedzą, że to co piszemy jest prawdą i tylko tak potrafią się obronić, ale nie ważne. Jakie Wy macie zdanie na temat Polaków?

Gość 0 Terenia 0
Jak już się mieszka za granicą to grzech brać się za Polaka skoro jest masa innych ciekawszych panów :classic_cool: Nie, nie mam na myśli Smoluchów :classic_cool: 🖐️

Gość gość
teee sandra a ty z pomorza jestes?????

bo polacy to sa zwykle chamy, chlopy panszczyzniane sila oderwane od pluga, wiec czego panie oczekujecie po tym dziadostwie....

Myślę, że tacy Polacy po prostu rzucają się w oczy. W końcu normalny człowiek który nie drze się na ulicy, nie ma poplamionego dresu i nie chodzi jakby mu coś strzyknęło w plecach (łeb między ramionami i dziwnie wykrzywione plecy) nie zwróci uwagi.

Gość gość
a piszesz swoje wypociny leżąc w ramionach prawdziwego faceta z zachodu zapewne

Byłem ładnych kilka lat we Włoszech i we Francji i żadnych kompleksów się nie nabawiłem . Jest jednak faktem że na ulicach często z daleka było ,, k u r w y " słychać .

Gość gość
Polacy w UK to dno i dwa metry mułu, tylko pluć na takich.

Gość gość
k***y w hiszpani i wloszech to normalne bo tam ten wyraz oznacza "zakret" hahahaha

Gość 0 Terenia 0
Ja też nie pokusiłam się na polaczka :D🖐️

Gość gość
krzywusow od zarabania w Niemczech prostakow we wloszech i hiszpani wszedzie sa tacy i tacy

Gość gość
polacy słabo wypadają, bo są słabi.

Gość gość
''Polacy w UK to dno i dwa metry mułu, tylko pluć na takich.'' Czuje sie dotkniety. Nie jestem zadnym Polaczkiem-dresem, mam normalna prace, nie pale, nie pije, dbam o higiene, ubieram sie z klasa i wypraszam sobie takie obelgi. Chcecie widziec tylko bydlo to je widzicie ale sa tutaj tez normalni ludzie, ktorzy was mijaja na ulicy, w pociagu a wy nawet nie macie pojecia ze to Polacy.

Gość gość
Dokaldnie to uogolnianie po raz kolejny.

Gość gość
w UK to same resztki, nie ma fajnych mężczyzn