Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sami009

samotnosc

Polecane posty

Gość sami009

hej chciałam się zapytać czy kto z was ma ten sam problem jestem osobą zamknięta w sobie nie mam znajomych pragnę mieć chodź jedną koleżankę owszem mam aż 2 jedna wyjechała a druga nie z mojego miasta. mam tez chłopaka ale nie zawsze chce tylko jego widzieć i z nim gadać czuje że mogę się stać ciężarem dla niego. Chciałam zacząć biegać lubię jeździć na rolkach ale samemu to jest nie jest to co we 2 chociażby. Mam 22 lata nie jestem brzydka pracuje ale akurat tam gdzie robię są same starsze osoby:/

Gość gość
mozesz podac gg?

Gość gość
Hej ja tez jestem samotny. Nie mam się do kogo odewac poza rodzicami i znajomym który mieszka daleko wiec spotkanie odpada. Często przesiaduje w necie i pisze na forach - to troszkę pomaga ale nie na tyle co by się z kims spotkac gdzies wyjść itp. Tez bym chciał mieć jakiegoś kumpla na wypady gdzies na miasto itp.

Gość dziewczyna22lata
w pelni cie rozumiem

Gość gość
A ja mam wrazenie ze mnie nikt nie rozumie. Cale dnie sam siedze, nawet pracy nie mogę znaleźć i mysle o swojej przyszłości co jeszcze bardziej mnie doluje. W wieku 33 lat już dwa lata bez pracy i marne szanse.:-((

Gość Przesłanie Miłości
Zlewam na ciebie uzdrawiającą moc miłości. Spuszczam na ciebie hektolitry jasności i światła. Niech pozytywne anielskie wibracje będą z tobą!

Gość sami009
no to nie jestem sama w tym temacie mam faceta ale jednak koleżanki /znajomi to jest coś innego można pogadać wyjść na miasto zazdroszczę jak idą grupki osób bo tez tak chce z kimś wyjść. A znajomi mojego chłopaka to nie to samo z nimi nie mogę spotkać się sama bez niego. Nawet myśle sobie co bd jak dojdzie do slubu on zaprosi gość a ja kogo bo nawet rodziny nie mam oprócz babci ojca i brata to nigogo i co zaproszę 3 osoby eehhhh

Gość gość
odezwij sie :40121622

Gość sami009
nie wiem co bym zrobiła gdybym nie miała pracy jak jest wypłata to chociaż po sklepach pochodze a jak nie to siedze w domu i czekam na swojego aż wróci z pracy

Gość gość
Niewazne ile osob zaprosisz,wazne ze będą Ci towarzyszyc w tych milych chwilach. Ja tez mam rodzine, mieszkam jeszcze z rodzicami ale nie jestem samodzielny bo brak kasy i na wszystko trzeba prosić o pieniądze to jest niekomfortowe i to bardzo. Rodzice poza domem cale dnie do wieczora a ja tak siedze tu na forum i czytam i czasem cos odpisze bo nic innego nie mam do roboty. To jest smutne ale prawdziwe.

Gość sami009
do dziewczyna22lata a Ty czemu masz ten sam problem jest jakaś przyczyna?

Gość sami009
a ile masz lat?

Gość sami009
a tak poza tym jestem z łdz może się ktoś znajdzie :)

Gość gość
Ty chociaż masz chłopaka a ja nie mam chłopaka ani koleżanek:(

Gość sami009
no pocieszam się jednynie tym że jest on w jego wolne dni możemy gdzieś wyjśc ale on tez nie może ciągle siedzie ze mną ma swoich kolegów mimot jego i tak czuje się bardzo samotna on nie podziela moich zainteresowań

Gość gość
Można czuc się samotnym w związku jeśli cie druga polowa nie rozumie to tak się czujesz. To nic nowego. Ja byłem w związku i wlasnie się skonczyl i zle się bardzo czuje,ciagle mam dola nic mi się nie chce z trudem wstaje rano z lozka a jak już to kolo 11 dopiero i tylko komputer i nic więcej.

Gość gość
Tam miałam ten sam problem jeszcze 2 tygodnie temu. Dopóki nie namówiła mnie koleżanka do założenia profilu na portalu mynago i wiecie co poznałam całkiem fajnego faceta który przez 2 tygodnie wniósł do mojego życia wiele szczęścia :P

Gość gość
W jaki sposób wniosl wiele szczęścia ?? Tak pisaniem na profilu? Mam tez profile i nic się nie dzieje na nich albo prawie nic.

Gość sami009
nie chodzi o to porostu brakuje mi innych osób nie chce widywać tylko jego jest świetnym facetem ale wolałabym czasem pogadać o bardziej babskich rzeczach

Gość sami009
spotykasz się już z nim?