Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój brat umiera przez kobiete nie chce sie leczyc przez nie bo nie ma po co zyc

Polecane posty

Gość gość
to raczej ta kobieta ktora poznal jest psychopatka skoro mówi tak nieodpowiedzialnie o takich waznych sprawach

Gość Zza
Nie p*****l ! Co czytasz jego gg? ,! Już go pochowałaś , że na forum odzierasz brata z prywatności?

Gość Zza
Pewnie baba go kopnęła w d**ę bo nie chciała takiej wścipskiej szwagierki jak ty

Gość gość
o boze ona sie go pyta

Gość gość
O co takiego ?

Gość gość
Ona się go pyta czy zgodzi się na sex z jescze jednym facetem i o jej ...,.,on się zgodził .....

Gość gość
:( czytam dalej jego gg i poczte :( to straszne nie wiem co sie stalo nie ma pelnej histori rozmów na gg

Gość gość
Mało tego napisał , że w ty wojsku to Non stop był r****ny przez kolegów!

Gość gość
pyta sie go czy wzieliby slub a on odp ze jesli to bylaby ich wspolna decyzja to tak potem ona sie pyta czy wzialby z nia slub odp tak potem on sie jej pyta czy wzielaby z nim slub usmiechy odpowiada ze tak wyznaczaja termin slubu chyba nikt nie proponuje slubu dla zartu jak juz to z milosci chyba ze to jakas kretynka co jest niedorozwinieta moj brat trkatuje ludzi powaznie wiec potraktowal ja powaznie ale potem co czytam milczala ze dwa dni ....

Gość gość
moze mi ktos pomóc mam jej adres e-mail mozna ustalic IP skad pisala jakis adres mój brat umiera i nie odpuszcze jej dla mnie to zwykla suka i p***a bez serca

Gość gość
Tak gg. to standardowe miejsce na oświadczyny i takie rozmowy !!!! A zresztą on woli chłopaków z wojska:)

Gość gość
Tak oto jej adres ,: idźdopsychiatry. O2.pl

Gość gość
teraz wiem dlaczego mój brat nie chce sie leczyc i umiera ona zlamala mu serce ze zdradzila go z tego co czytam

Gość gość
pisalam juz wyzej mój brat takie slowa traktuje bardzo powaznie dla niego to swietosc nie ma znaczenia czy na gg czy w 4 oczy

Gość gość
To kup lepiej braciszkowi ładne buciki do trumienki aby się prezentował :)a nie marnujes tu czas

Gość gość
te prowokacje sa coraz nudniejsze😴

Gość gość
moze mi ktos pomóc jestem na poczcie pauline31@o2.pl jest mi tak smutno :(

Gość gość
jesli mysjesli ktos mysli ze robilabym prowokacje z powoduu sytuacji w jakiej sie znajduje tzn ze jesli ktos tak pisze to musi byc strasznie pusty emocjonalnie :( co za pokolenie bezduszne

Gość gość
jesli mój brat umrze to nie wiem co zrobie :(

Gość gość
I jescze suka podaje @ koleżanki !

Gość gość
poprostu chcialbym sie dowiedziec kim jest ta kobieta i przekazac jej informacje moze ona go jakos przekona w koncu tu chodzi o zycie mojego brata dlatego napisalam ten temat !!

Gość gość
z tego co czytalam dziewczyna ma tu nick jusia30 czy jusia130 jesli to czytasz jusia jesli ci zalezy chociaz odrobine na łukasz to odezwij sie prosze na mojego maila

Gość jusia130
twoj brachol mnie juz nie kreci jak dla mnie moze zdechnac nawet dzis,swoja droga to ciekawy sydrom na kafe ze wczyscy oczekuja zeby do nich pisac

Gość gość
jusia130 prosze cie nie badz obojetna suka jesli jestes kobieta to napisz i masz serce to napisz na mojego maila lub brata tam zostawilam ci wiadomosc prosze Cie

Gość gość
Jusia130 jesli to co pisalas do mojego brata na gg to prawda nawet jesli nie napisz poprostu wierze ze mozesz mu pomóc inaczej mojej mamie serce peknie i umrze nastepna osoba

Gość jusia130
hehe nigdy to juz zamkniety rozdzial!

Gość gość
mój brat nie mial syndromu kafeterii poprostu wszedl tu za namowa kolegi ktory poznal tu swoja zone i tyle :)

Gość gość
ok rozumiem ze jestes bez serca no cóz nie bede cie namawiac ale jesli chcialbys poprostu mu pomóc rozumiem ze to zamkniety rodzial ale moze moglabys chociaz pomóc jesli tak napisz chyba ze chcesz miec do konca zycia czlowieka na sumieniu a uwierz mi to bardzo ciezkie sumienie gdy ktos przez ciebie umiera !

Gość gość
nie chodzi mi zebys sie no nie wiem zakochiwala wmoim bracie moze jak cie zobaczy to go przekonasz moze dasz mu nadzieje i wtedy bedzie walczyl a tak ...

Gość lindsa
jusia ty ludzki smieciu !! kto jeszcze tak mysli jak ja ???