Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a potem sie dziwicie

kobiety maja macice zamiast mozgu

Polecane posty

i pieprza ciagle o dziecku a facet chce sie nacieszyc malzenstem,chce was kochac,chce sie z wami kochac,chce z wami podrozowac,a wy w kolko to samo-dzidzia i dzidzia a potem sie dziwicie,ze maz ma kochanke i pytacie jakim cudem,no przeciez jestem idealna zona,wyglad tez ok etc..mezczyzna chce sie poczuc mezczyzna a nie dawca spermy!!!!!!

Gość gość
bo takie kobiety sa malo inteligetne to co sie dziwisz:P

Gość gość
HAHAH jak się z takimi zadajesz to do kogo masz pretensje, PUSTOOOOOK LOLOL

Gość mam 160 cmmmmmmd
dobry temat!!! mam w pracy koleżankę która sfiksowała na punkcie swoich bachorów, oczywiście bardzo cenię ją jako pracownika! ale niech ona przestanie pier****ć ciągle o swoich dzieciakach i komentować mojego apetytu na słodycze insynuując że ja jestem w ciąży! to jest k***a chore! a zwłaszcza że ja nie chcę mieć dzieci bo mnie w*******ą!

Gość gość
to po prostu instynkt ,im więcej wiesz tym bardziej się uspokoja

dokladnie.mezczyzna chce zostac ojcem,ale Drogie Panie,dajcie mu na to czas i badzcie kobietami dla Waszych mezow,kochankami,a on napewno kiedys sam zechce zostac ojcem.p.s.nie mowie o wiecznych chlopcach,ktorzy boja sie odpowiedzialnosci. nie naciskajcie,nie gadajcie jak katarynka o dzieciach,mezczyzna chce przede wszystkim kobiety a nie mamuski.zrozumcie to w koncu.