Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mysza z Poznania

Pomysl na prezent dla partnera

Polecane posty

Gość Mysza z Poznania

Witajcie. Za kilka miesięcy moj chłopak z którym jestem 4 lata konczy 25lat. Chcialabym mu zrobic jakis fajny prezent. Ale to nie jest takie proste. on nie lubi biżuterii, perfumy używa wciaż te same i one mi sie podobaja wiec ich nie chce zmieniac. Ubrania woli kupowac sobie sam. Myslalam nad zrobieniem naszego wspolnego portretu ale on nie chce. Mam mega problem. Prosze pomóżcie i podajcie jakies pomysly.

Gość gość
a czym sie on interesuje? kup mu coś czego nie ma, zobacz może ma stary portfel już to jakiś ze skóry mu kup, albo poprostu gdzies go zabierz. pojezdzcie gdzies na weekend. prenezt to nie zawsze musi byc coś kupionego.

Gość Mysza z Poznania
Portfel dostal rok temu. Ogólnie to interesuje się piłka nożna i grami komputerowymi. Jego ulubiona drużyna to Manchester United. Urodziny ma zimą wiec wyjazd gdzies nie bardzo nam pasuje. Mi marzy sie wyjazd na narty i nauka jazdy ale jemu nie. Ten sport go nie kręci.

Gość gość
zamów bądź zdobądź gdzieś koszulke z jego drużyny :) a tak w ogole na marginesie to nie wiem o co az tak sie starasz skoro on ci wszystkiego odmawia i nie interesuje sie tym ze chcialabys cos wspólnie robic

Gość gość
Z facetami to zawsze problemy. Oni wezmą nas kobiety na kolację dadzą jakieś kolczyki czy coś innego i jesteśmy szczęśliwe. Czy faceci nie mogą też tacy być :-P

Gość Marlenka Korko
Super prezent można znależć na Złotych Wyprzedażach, tam sa specjalne okazje cenowe na markowe rzeczy jak i oferty hotelowe. Też możecie strzelić sobie weekend w ekstra miejscu, okazji co nie miara...

Gość gość
Myszko z Poznania, a twój partner czytać lubi ? Bo by można jaką książkę kupić

Gość Mysza z Poznania
Nie on nie lubi czytać.

Gość kasia123876
faktycznie możesz poszukać na złotych wyprzedażach, tam są takie promocje, że możesz trafić na super drogie buty albo markowy ciuch za naprawdę niewielką cenę.

Gość kasia123876
faktycznie możesz poszukać na złotych wyprzedażach, tam są takie promocje, że możesz trafić na super drogie buty albo markowy ciuch za naprawdę niewielką cenę.

Gość gość
A co ja moglabym dac mojemu mezowi? W piatek urodziny. Tydzien temu dostal juz prezent ode mnie ale chcialabym jeszcze cos mu dac tylko nie wiem co

Gość gość
mam podobny problem, tyle że nie z prezentem (gra Fifa 14 wystarczy) ale z tym jak uczcić jego urodziny...

Gość gość
My faceci jesteśmy dość praktyczni, bardzo lubimy prezenty związane z czymś czym się pasjonujemy lub interesujemy. Tu uwaga, bo najczęściej bardzo dobrze się na tym znamy (przynajmniej we własnym mniemaniu) i łatwo o nietrafiony prezent. Dobrze by było byś pamiętała co opowiadał tobie o tym co go interesuje i z tego wyciągnęła, ale tu trzeba dużo uwagi przy słuchaniu. Zawsze możesz kupić mu coś ogólnego, np. golarkę elektryczną jak nie ma. Facetowi to się spodoba, albo jak gry lubi dżojstik specjalny do ulubionego rodzaju gier, musisz wiedzieć jaki to jest by wytopy nie było gdy np. lubi wyścigi samochodowe a ty do symulatorów lotniczych kupisz.

grę mu kup. Podpytaj jakie lubi i coś wybierz, ostatnio wyszła cała masa nowości :)

Gość WiewióraSD
Super prezencik kupiłam przyjaciółce na Złotych Wyprzedażach. Była zachwycona. Komplet biżuterii Royal Ring za 79 zł w nieprawdopodobnej obniżce, aż 90%. Warto tu zaglądać...

Gość Matrtinii
A jak wygląda sprawa przesyłki w tym sklepie i okres oczekiwania na nią?

Gość Misiac
Zzamówiłam bluzę na ZW dla mojego chłopaka Varsity White Wolf unisex Bittersweet (z myślą, że będę mu podkradać) ale ten Husky jest piękny. Czekam z niecierpliwościa na przesylkę

Gość miczarek
To kwestia tego co dla kogo oznacza duża kasa, bo dla większości Polaków wydanie kilku stówek na prezenty to będzie już naprawdę spora kasa ;-) My raczej nie przywykliśmy do wydawania takich sum ;-)

Gość martagajec
Może i będzie to spora kasa, ale w prezentach chodzi o zadowolenie drugiej osoby, a nie wydanie jak największej kasy, rozumiecie? Skoro jednak coś fajnego wymaga większej kasy, to czemu nie?

Gość Wojtek Zakrow
Fajnym prezentem dla mnie to Wieczne pióro Regency na Złotych wyprzedażach. Zawsze marzyłem, żeby tak rasowo podpisywać się... i jaki czad w wiecie dlugopisów

Gość marcelkasiak
To zależy jak traficie. Generalnie można załatwić w ciągu tygodnia-dwóch, ale jeśli ci zależy na jakimś szczególnym terminie to radzę rezerwację dużo wcześniej. Przynajmniej będziecie mieli pewność, że będzie wolne miejsce.