Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agatha Kerth

Dlaczego interesuje Was zdanie nieznajomych

Polecane posty

Gość Agatha Kerth

Drogie mamy nie rozumiem na co Wam opinia osób zupełnie obcych na temat imienia dla dziecka...na forum każde nawet najładniejsze imię można skrytykować od góry do dołu. Są gusta i guściki jednej podoba się Maria innej Vanessa i ile kobiet tyle opinii a czasami wyłącznie przez złośliwość kobiety krytykują gust innych.Tylko drogie mamy na co Wam ta opinia? Imię dla naszych dzieci wybierałam wyłącznie z mężem i tylko nasze zdanie się liczyło.

Gość gość
a u nas była narada, ja, mąż, mama, babcia i dziadek (moi) ale w sumie tylko słuchali no i babci sprawiliśmy przyjemność imieniem dla dziewczynki (bo akurat nam się podoba). Ale tez mnie zastanawia to samo co autorke

Gość gość
Wybierając imię dla dziecka miałam gdzieś zdanie innych. Nie obchodziło mnie czy imię jest popularne oklepane czy staroswieckie. Jest Wojtek i mam głęboko w powazaniu czy podoba się innym czy nie. Dla mnie to najpiękniejsze imię.

Gość gość
Kompleksy, brak poczucia wlasnej wartowci I pewnosci siebie. Brak wlasnego zdania ktorego przyczyna jest starch przed ewentualnym brakiem akceptacji. Tak to widze.

Gość gość
Ja tez nie rozumiem, a takie topiki to prawdziwa plaga tutaj. Nie ma dnia zeby jakis nie powstał niestety

Gość ewaewelina
a ja uwazam,ze niektore tematy sa dla jaj:D sama jak sie nudze to czasem takie zakladam:D nie bierzcie tego do glowy, co tu czytacie:)

Gość gość
mnie też to interesuje