Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anioly96

Jak zainteresowac soba mezczyzne

Polecane posty

Gość anioly96

Witajcie, chciałabym prosić o rade. Otóż od zeszłego roku uczęszczam do Liceum. Mam w swojej klasie pewnego chłopaka. Bardzo mi na nim zależy. Próbuje już od roku zwrócić na siebie uwagę. Szczerze to po drodze popełniłam sporo błędów. W rezultacie nastawił się do mnie negatywnie. Wyszukuje we mnie coraz to dziwniejsze wady. Próbuje się zmienić. Stałam się bardziej kobieca i optymistycznie nastawiona do świata. Wszyscy to zauważają. Myślicie, że on też zauważył zmiany? Jest trochę chyba dziecinny. Wygląda dorośle, ale jeszcze tak jakby mu czegoś brakowało. Wogóle ze mną nie rozmawia w szkole. Pisaliśmy czasami na facebooku. Niekiedy było wesoło, wspaniale, a na drugi dzień pisał, że nie jest zainteresowany naciąganą rozmowa ze mną. Przez cały czas jest negatywnie do mnie nastawiony. Traktuje mnie niedobrze, jest niemiły, ciągle podkreśla moje wady. Jak mam zmienić jego nastawienie? Jak sprawić żeby wkońcu zauważył moje zalety? Jak sprawić żeby zauważył że jestem wyjątkową dziewczyną? Potrzebuje rady. Proszę o pomoc.

Gość gość
Po co latasz za kimś kto Cie nie szanuje?

Gość gość
olej barana a sam przybiegnie