Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bnmsfgh

fobia spoleczna a praca

Polecane posty

Gość bnmsfgh

Zrezygnowalam z pracy, bo balam sie ludzi.Paralizuje mnie starch przed ludzmi .Chce zaczac szukac pracy ale boje sie rycze cale dnie chce pokanac ten lek ale nie potrafie

Gość xxxxniesmiala22xxxxx
może zapisz się na terapie, do psychologa. Albo spotkaj się z podobnymi osobami. Czasami zwykła rozmowa wiele daje

Gość bnmsfgh
nie wiem czy do konca jets to fobia ze znajomymi kolezankami bez problemu moge sie widziec ale jesli chodzi o prace i nowe osoby to nie

Musiałby to ocenić psycholog, Może to nie fobia a po prostu jesteś bardzo nieśmiała, masz gorsze dni, depresje. Jeżeli męczyłaś się w pracy to dobrze że się zwolniłaś, poszukaj takiej z której będziesz zadowolona. Dużo daje atmosfera jaka jest, a ludzie są bardzo różni. Z niektórymi się nie da wytrzymać. Ja zakładałam słuchawki, słuchałam ulubionej muzyki. A na przerwach trzymałam się z 2-3 osobami. Teraz też szukam pracy,. Nie przejmuj się innymi, nie warto. A gdzie pracowałaś? Ile masz lat?

Gość kjhgfdcfvgbn
26 lat w centrum handlowym mam srednie wyksztalcenie i boje sie ze nie znajde pracy to mnie paralizuje tak ze nie moge w nocy spac

Gość gość
mam tak samo, 28 lat i nigdy nie pracowalam...

Gość kjhgfdcfvgbn
Ja pracowalam od 20 roku zycia

Rozumie Cię. To „ciężką” miałaś pracę, ciągle nowe osoby. Ja w sklepie, barze nie chciałabym pracować. Powinnaś sobie znaleźć gdzieś na produkcji, robisz co masz zrobić i nic Cię więcej nie interesuje. Albo jako opiekunka. Teraz ciężko jest coś znaleźć. Może za granicą Anglia, Holandia? Czasami dobre jest takie rzucenie się na głęboką wodę. Może jakieś tabletki ziołowe nasenne weź .

Gość Haneczkaaaa
ja też miałam fajne prace w których czułam sie mega dobrze i takie w których czułam się źle Źle czułam się na produkcji byłam odpowiedzialna za obsługę kilku maszyn i poprostu się gubiłam w tym. Stresowałam tym że muszę wykonywać jakąś czynność przy maszynie pilnując pracy drugiej i trzeciej maszyny..........Uciekłam po miesiącu... Na produkcji czas przebiegał bardzo wolno Pracowałam w sklepie odzieżowym (ludzie wspaniali) ale nie lubiłam metkować towaru, żle metkowałam towar (wiele podobnych do siebie bluzek sprawiało że przyklejałam ceny nie do tych co powinnam. Bardzo dobrze czułam sie na kuchni.......... Fajni ludzie....... czas biegł szybko, mega fajna robota

Ważne żeby robić to co się lubi, znaleźć swoje miejsce na tym świecie

Gość Przegrane życie
Ja się nawet bym bał zacząć szukać pracy.

Gość gość
jak by was bieda przycisnela i ulica czekla to by wam fobia przeszla, mnie nie stac na fobie i musze z********ac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kto wam zrec daje i ubiera?

Gość gość
a kto z was ma pracę, w której trzeba robić machloje zarabiając najmniej w dziale?

Gość gość
byśmy popełniły samobója i taka prawda, ewentualnie udawać wariata i by zamknęli w psychiatryku, albo ukraść coś i iść do więzienia. to lepsze od pracy gdy ktoś ma fobię :O zazdroszczę ci że jesteś zdrowa i nie masz takich problemow.

Osoba z ciężką fobią może i wybrałaby ulice, nie wiesz nic na ten temat to się nie wypowiadaj. Żreć? W odróżnieniu od Ciebie to my jemy.

Gość gość
bo was stac na takie shizy powtarzam jak ktos musi i nie chce skonczyc na u;icy , albo grozi mu utrata mieszkania albo dzieck a to fobiia prtzejdzie taka prawda kuzwa maci rencistyki 20 kilku letnie sie znlazlky dzis, wszyskie kuzwa chore!lenie j****e oj ja bymz wami zrobila porzadek jak chore na rente albo poszla do roboty do sexu to fobii nie ma, jedna z druga

Gość gość
jak chte to do wariatkowa i juz, lenistwo to sie nazywa a nie fobia zadna i tyle w temcie

Gość vvvvvvvvv67
ta od produkcji i sklepu padla ze smiechu to do czego ty sie nadajesz???jak takich spraw nie umiesz prostych ogarnac???? sexic sie potrafisz??

Gość Przegrane życie
Chętnie bym odwiedził jakiś zakład psychiatryczny.

Gość gość
ja sie nawet do sexu nie nadaję bo zaraz mnie wszystko boli, bym sie nawet na prostytutke nie nadawala, taka delikatna jestem.

Gość gość
Haneczkaaaa=prowo

Gość Przegrane życie
Seks jest obrzydliwy.

Gość vvvvvvvvv67
na rente nie, n a dziwke nie! do roboty nie to jakie plany macie na zycie???/maz bogaty co wam pozwoli chorowac?

Tak „samo weszło samo wyjdzie?”. To jest choroba, widać że naprawdę o niej nic nie wiesz. Ludzie boją się wychodzić z domu, a co dopiero iść do pracy. Poczytaj sobie na ten temat, ale i tak tego nie zrozumiesz. Ja nie mam fobii jestem nieśmiała, jak pracę znajdę to pójdę. Dużo ludzi w alkoholizm przez to wpada, bo myślą że po nim będą odważniejsi.

Gość gość
jak nie potraficie to sie nie wypowiadajcie nie wiecie co to fobia nawet nie zdajecie sobei sprawy

Gość gość
Taka prawda, że fobika nie zrozumie nikt, kto sam czegoś podobnego nie przeżył. W końcu co może być strasznego w przeprowadzeniu rozmowy telefonicznej. Albo zapytaniu o drogę nieznajomej osoby. Wynajęciu mieszkania. Wyjeździe do innego miasta... Nic, prawda? A ten/ta co mówi o biedzie - chyba nie sądzisz, że bieda zmieni mi równowagę biochemiczną w mózgu?

Gość bnmsfgh
ludzie to nie ejst tak ze nie chce pracowac ,pracowalam ciezko po 10h na 2 zmianyw domu wracalam o 24 wiec nie pieprzcie glupot

Gość skunegunndda33mam 2  mieszkani
to kto za was zyje??? jak dociagnelyscie do swego wieku bez samoboja????? wytlumacz mi prosze

vvvvvvvvv67 to do mnie? Pewnie jakby mnie sytuacja zmusiła to pracowałabym tam. Co tu jest do ogarnięcia? Praca jak każda inna.

Gość gość
Ja Ci powiem jak. Z k*******m trudem.