Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perusia

nerwica

Polecane posty

Gość perusia

Witam :) mam 22 lata i straszną nerwicę tak sądze. Mieszkam z chłopakiem od roku, ciągle robie mu awantury o bałagan, że nie sprząta, że jest beznadzejny, wpadam w hsterycny płacz, ciągle sie czegoś boję , wymyślam sobie choroby...masakra i panicznie boje sie byc sama w domu !!! a aktualnie chlopak jest u kumpli i nie wiem co robic ;/ nie zniose samotnosci :(

Gość kjhgfdcfvgbn
a co robisz na codzien?

Mało z tego czesto zle sie czuje :( a nawet zadnych lekow nie zazyje , bo boje sie skutkow ubocznych :( mam dosc moich nienormalnych mysli ....

Gość gość
też mam nerwicę lękową, ciągle boję się przed wyjściem z domu, mam lęki przed snem, boję się, że umrę na nowotwór itd., ciągle chodzę na badania, bo wydaje mi się, że jestem poważnie chora i umrę... teraz biorę leki, jest trochę lepiej, ale to początek leczenia, mam nadzieję, że uwolnię się od tej nerwicy, lęków,.

Gość Babka z piasku
Konsultowałaś to choćby z psychologiem, albo chociaż z lekarzem rodzinnym? Sama sobie diagnozy nie stawiaj.

Mam za sobą ciezkie dziecinstwo, sytuacje w domu itp. Nie konsultowałam z lekarzem, bo najzwyczajniej mi wstyd. Mam nie stawiac diagnozy ? Boje sie panicznie byc sama w domu, placze chlopakowi, zeby nigdzie sam nie wychodzil, robie sceny, awantury, az wstyd o tym mowic, boje sie panicznie smierci, wymyslam, ze mam guza mozgu, nowotwory, tak samo po lekarzach latam, bylam w szpitlu na tydzien, bo ubzduralam sobie astme :( (faktycznie kaszle, mam dusnosci i swisty) ale wyniki wyszly ksiazkowe, za to na ekg nerwica serca.... Jak sobie z tym poradzic ? :(

potrafie siedziec w domu i plakac bez powodu, a nagle potem zaraz sie smieje .... masakra ;/ boje sie o siebie ....

nie ma tu nikogo z nerwica , kto chce sie przylaczyc do tematu ? okej trudno ...

Gość gość
Przelecz sie na robale. Serio to nie zart. One potrafia nawet doprowadzic do deprechy czy samobojczych mysli. Polecam gruby kaliber- nafte, balsam kapucynski, terpentyne. Cwicz np. joge, pij duzo wody, kapiele w skrzypie- krzem, sauna. Suplementy: wit B w duzych ilosciach, magnez, cynk, tran i oczywiscie zdrowa dieta.To tak w skrocie na dobry poczatek. Acha i jeszcze jedno- modl sie jak potrafisz- to naprawde pomaga.

na robale mialam robione badania 5 razy, tez mialam z tego powodu fobie. Oczywiscie odrobaczam sie co pare miesiecy Vermoxem ;/ modle się co wieczor ....

Gość gość
poproś lekarza o jakieś leki na uspokojenie ja biorę promolan

nie chce sie faszerowac lekami :( chodzic senna czy otępiała. już i tak codziennie sie zle czuje bez tego :(

Gość gość
to tak jak ja i dlatego biorę tylko na noc i jest ok

Boję sie dzialan niepozadanych ;/ to jest najgorsze, bo zadnego leku nie zjem !!!!