Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ma ktoś konto w mBanku

Polecane posty

Gość gość

chcialabym usunąc konto u nich i nie mam zielonego pojcia jak to zrobić. Nie używam tego konta juz od roku, nazbierała mi sie na nim kwota -150 którą mam zamiar spłacić po przyjeździe po Polski. Ale jak usunąc to konto? Dziś własnie przeczytalam że wchodzą nowe zasady. Dla tych co jescze o nich nie wiedzą: http://www.mbank.pl/aktualnosci/post,3154.html Może mi ktoś pomóc?

Gość gość
Jak ci urósł taki debet? Opłata z kartę czy ubezpieczenie? :classic_cool: Konto zamkniesz w każdym mkiosku, tak mi się wydaje :classic_cool:

Gość gość
aktyowałam kiedys usługę żebym mogła w kązdy bankomacie wybierać pieniądze bez prowizji i to chyba kosztowalo około 6zł. w sumie to prawie 2 lata nie używam konta bo od roku nie jestem w pl a od roku tez nic nie wlacałam wczesniej. No właśnie a wiesz może czy w internecie oge gdzieś srawdzić gdzie znajdują się ich filie? Bo w miejscu w którym kiedyś była już nie ma ;/

Gość gość
napisz do nich e-mail i opiszą Ci co i jak

Gość gość
Pobieraja tez oplate za karte platnicza nawet jak z niej nie korzystasz. Mialam podobna sytuacje, tez mieszkam za granica. Zadzwonilam na infolinie i tam udzielono mi informacji.

Gość gość
czytalam w necie dużo i wielu ledzi narzeka ze maja własnie problemy z zamknięciem konta u nich :/

Gość gość
Myślę, że najlepiej zadzwonić na mLinię i zapytać.