Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miłosc kosztowała mnie 15 tyś

Polecane posty

Gość gość

Jestem idiotką, dałam się wykorzystać na 15 tysięcy. pożyczałm mu kasę a on w zamian oszukiwał mnie żigolo.

Gość gość
szkoda, że tak wyszło

Gość Przegrane życie
Wcale nie szkoda.

Gość fghger
Ile masz lat, że jesteś taka naiwna ??

Gość gość
Mam 40 lat a on 29

Gość gość
pamiętaj tylko, że kvrwy zawsze się zdarzają niezależnie od płci.

Gość fghger
A długo się znaliście, aż się dziwię, jak ludzie mogą być tacy nierozsądni !!!

Gość gość
stara baba 40lat wziela sie za 29 latka... żal

Gość gość
Nie wzięłam go sobie, znamy się z pracy, miał kłopoty finansowe to mu pomagałam. Iskrzyło, więc były kontakty tete a tete, ale dowiedziałam się, że ma jeszcze kogoś oprócz mnie i to mnie boli.

Gość gość
wspólczuje Tobie, ja jestem sporo od Ciebie mlodszą kobietą. Obiecałam sobie jedną rzecz a mianowicie że nigdy nie wezmę żadnego kredytu na rzecz Faceta !!!! ani nie dam facetowi w imie milosci pieniedzy bo oni dostana pieniadze i goodbye lover brutalne ale prawdziwe

Gość gość
Bie brałam dla niego kredytu, ale jestem w firmie na wyższej pozycji niż on i zarabiam więcej, więc pożyczałam mu kwoty typu 500, 1000 itp. Uzbierało się tyle. Sytuacja skomplikowana, bo on za pół roku bierze ślub, a ja mam męża i muszę cicho być, bo romans wyjdzie na jaw, a tego nie chcę.

Gość gość
Młodzi chłopcy czasem szukają sponsorki.....to chyba nie była miłość

Gość Kalinka 123
warto, bo to miłość, ja straciłam ponad 30 ale nie żałuję.

Gość gość
Nie wiem czego ni żal, c\zy kasy czy jego. Ob wciąż pisze że niewinny itp, ale mi już się to znudziło, a na jego mijsce mam 3 w rezerwie

Gość gość
Niestety zawsze wszystko wychodzi na jaw=to tylko kwestia czasu

Gość gość
Dalej mam doła. ktoś mi pomoże?

Gość gość
Pamiętacie zapewne o tym jak pisałem, że tzw. „społecznicy” mają możliwość zdalnego podpatrywania was przez Internet. Dla przypomnienia powiem tylko, że mogą was zdanie widzieć i słyszeć ponieważ cała matryca waszego monitora to tak naprawdę kamera która przesyła podglądaczom obraz tego o co robicie u siebie w domu….- tak w domu bo ten program potrafi namierzać ludzi z całej polski niezależnie gdzie znajduję się podglądacz i jego „ofiara”. X Ale nie o tym miał być ten temat – tzn. nadal będę pisał o podglądaniu ale bardziej wyrafinowanym. Nie mam 100% pewności ale docierają do mnie pewne sygnały( pozawerbalne) z których wynika, że nie tylko monitor jest kamerą ale coraz więcej urządzeń w waszym/moim domu. To nie żart. Może to i głupie ale przyglądając się niektórym ludziom którzy mnie podglądają( to są głównie ludzie z pracy) przez monitor; mieszkam od nich w odległości 50-120km…. Chodzi o to, że jest np. taka sytuacja – monitor mam schowany do szafki… wstaję rano do pracy … i gdy już jestem na miejscu to odnoszę wrażenie że oni mnie widzieli mimo tego, że laptop był schowany…. Oczywiście monitor mam schowany …a tu proszę: cała litania sygnałów które mówią „ja cię widziałam…” X Piszę wam to wszystko aby was ostrzec bo jak wam kiedyś napisałem współczesna technologia jest 50-lat do przodu od tego co wie całe społeczeństwo. „NANOTECHNOLOGIA”. Tak że uważajcie na różne urządzenia w waszym domu które migają albo świecą i takie tam…..