Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adyna

Ćwiczenia Ewy Chodakowskiej problem w skalpelu

Polecane posty

Gość Adyna

Witam. Mam kilka problemów w programie treningowym Ewy Chodakowskiej SKALPEL, wpiszcie sobie na youtube Już je wymieniam: 1. 3:25 Nie mogę łydki wyprostować tak jak ona, po prostu nie mogę coś jakby mnie trzyma 2. 13:42 Nie mogę nogi unieść jak ona, prawie do kąta prostego, a w dodatku po prostu pali mnie udo po kilku powtórkach. O pozostaniu i pulsacyjnym pogłębianiu już nie ma mowy. 3. 18:42 Nie mogę tego robić z unoszeniem prostej nogi bo po pierwsze rozsadza mi udo, taki palący ból a po drugie moje ciało nie wytrzymuje i się opuszcza :(( Jestem po 5ciu treningach a podobno już po 3ch jest łatwiej, ale te ćwiczenia u mnie się ani trochę nie poprawiły. Wiecie może co to jest, czemu tak jest i czy tak zostanie? Chodzi mi właśnie o ten palący ból w udzie i o to że nie mogę wyprostować nogi do kąta 90 st, tak samo jak leżę i obie nogi unoszę to nie mogę do kąta prosteho :(

Jesteś po prostu za mało rozciągnięta, ten ból i uczucie palenia to po prostu przykurcze. Poszukaj ćwiczeń rozciągających, mogą być takie jak do szpagatu, i wykonuj je np. po zakończeniu skalpela - efekty nie będą widoczne od razu, ale nie poddawaj się!