Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego bzyka zepsute cielsko

DLACZEGO facet spotyka sie z GRUBYM BABOLEM zamaist z jedrna zgrabna kobietka

Polecane posty

Gość dlaczego bzyka zepsute cielsko

Dlaczego facet spotyka sie z otyla baba ,zamiast wziasc sobie ZGRABNA Jedrna kobietke?

Gość gość
bo kazdy z nas jest inny kazdy lubi co innego zatem bzdetne pytanie zadajesz

Gość bo masochista jest
Bo tak naprawde jest bardzoo zakompleksiony i masochista.. PRAWDZIWY MEZCZYNA nie wezmie sobie jakiegos otylego babola sam chory tluszcz...

Gość xxxxniesmiala22xxxxx
może ją kocha... Chyba ktoś jest zazdrosny, że wybrał inną.

Gość jestem puszysta wiem co robie
hahahah A JA WMOWILAM MOJEMU FACETOWI ze tylko otyle z nadwaga jest piekne"ze kochanego cialka nigdy za wiele" i on uwierzyl i teraz mam go w garsci hahaha

Gość manipulantki otyle
BO PUSZYSTE to starszne manipulatorki ,cwaniary,przebiegle i wmawiaja ze niby "kochanego ciala za wiele" a taki naiwniak uwierzy..a stosuje tabletki ,herbatki odchudzajace..a mowi ze niby kochanego cialka nigdy za wiele..

Gość igor29jxc
Ku… ale jesteście nie kumaci, albo dobra prowokacja. Im chudsza tym lepsza? Ja wole gdy jest za co złapać a nie obijać się o kości. Nie pisze o otyłości ale o normalnych dziewczynach może z lekką nadwagą. Uroda przemija a Wy jak byłyście tak będziecie głupie.

Gość gość
zależ kim dla Ciebie jest "gruby babol" a kim "jędrna kobietka":)

Gość qwertymmm
facet spotyka sie z grubym babolem bo nie moze poderwac ladnej i zgrabnej. Proste. Znam wielu samotnych, normalnych facetow co zadnej kobiety nie maja a wcale wygladam i charakterem nie odbiegaja od ogolu. To jak juz jest zdesperowany to nie wybrzydza :classic_cool:

Gość CzarneSerceOn
bo prawdziwy facet nie ma kompleksów jak miliony kobiet moj dziadek byl super facetem 6 pak klata a babcia byla pulchna kobieta 5 dzieci i co ty na to tak szczerze serce nie sluga i nie masz szans nawet gdybys byla nie wiem super modelka ale skoro tak pisszesz tzn ze nie masz serca suczko

Gość CzarneSerceOn
bo prawidziwy facet chce miec rodzine a piekne ladne lalunie jedrne maja tylko cialko a serce egoistyczne itp

Gość gość
Ktoś kto założył ten temat jest jakimś idiotą..wiadomo każdemu podoba się coś innego..osobiście jakoś kobieta nie lubie chudych facetów..to samo jest z facetami..dla mnie facet musi mieć zbudowane ciało, z takim nie boje się wyjść z domu..a taki chudeusz co go mało wiatr nie przewróci to po co ??