Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juzniekobieta

histerektomia

Polecane posty

Gość juzniekobieta

Witam wszystkie panie ,ktore przeszly histerektomie.Mam nadzieje ze nie jestem jedyna na tym swiecie ,ktora pozbawiono kobiecosci.Jak sie czujecie ?Bierzecie htz czy nic .Jak wasza psychika.Ja miewam straszne doly.Czasem nie chce mi sie zyc.Nie potrafie sie ztym pogodzic.Nie czuje sie juz kobieta.

Gość gość
Operację histerektomii przeszłam pięć lat temu , przez jakiś czas brałam htz.Teraz nic nie biorę. Czuję się dobrze , o utraconej macicy nie myślę i nie tęsknię. nadal się czuję kobietą i tobie radzę zrobić to samo.Głowa do góry!

Gość gość
a ile masz lat jesli moge zapytac,Nie masz napadow potow ?

Gość gość
Mam 54 lata , gdy zaprzestałam htz miałam tylko uderzenia gorąca ale w miarę znośne .Teraz nie mam żadnych objawów .

Witajcie.

Ja mieszkam w Anglii i 2 lata temu przeszłam histerektomie, usuniecie większości narządów dla bezpieczeństwa i do tej pory czuje sie dobrze, nie mam problemu z seksem ,i jestem doceniana przez meza normalnie, (a mie jak piszecie ze to czy  tamto) musze wam powiedzieć ze tutaj w Anglii opieka w szpitalu i po operacji jest Perfect nie to co w Polsce. Niezaluje i polecam bo dla mnie w seksie nie ma zbytnio różnicy, oprócz tego ze mam blizne szycia na brzuchu od pępka w dół. I jeszcze wsm powiem ze przytylam i tak  sie tym nie przejmuje ważne jest dla mnie zdrowie. Pozdrawiam serdecznie i życzę Szczęśliwego Nowego roku 2019.

Violetta