Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zenek80

Dziewczyny czy lubicie bardzo mokre pocalunki

Polecane posty

Gość Zenek80

zenek80@india.com Chodzi o takie namietne dlugie calowanie, lizanie, ssanie Niemal zwierzeca pasja do mokrych pocalunków? Plucie do ust, oblizywanie, ssanie jezyka, warg, smakowanie bardzo gestej z podniecenia sliny. Dotykanie mokrych ust, dotykanie ust palami i rozmazywanie sliny. Takie perwersyjne upajanie sie slodycza z ust? Ja to uwielbiam robic, uwielbiam widok gdy dziewczyna jest zszokowana a jednoczesnie na maxa podniecona gdy robie to po raz pierwszy. Nie zaprotestuje, nie powie co ty robisz, a fuj :) O nie, nie bedzie mogla nic powiedziec, bo bedzie w szoku. Krew naplywa do mozgu, serce wali jak oszalale, brakuje tchu, poddaje sie temu bez zadnego protestu. Chce mnie smakowac. A ja ja caluje jak nienasycone zwierze, oblizuje jej jezyk, ssam usta, wlewam swoja sline i domagam sie od nej tego samego. Wkladam palce do swoich ust, oblizuje, pluje na nie i daje jej do sprobowania, dotykam jej warg, potem znow caluje. Ja wiem ze wy to lubicie, tylko malo ktory facet was tak calowal. Po takim wstepie jestescie tak podniecione ze pozwolicie na niemal wszystko. Myle sie? Czy moze to ja mam jakas szajbe? Uwielbiam ostry ale namietny sex. Gdy kobieta nie ma zadnych hamulcow i czuje sie ze mna swobodnie. Od samego poczatku uwielbialem gdy dziewczyna slinila mi sie wprost do ust i sam lubie to robic.

Gość gość
bo sie zrzygam, ja nie lubie jak facet ma za duzo sliny albo tak sie podjara ze jak mnie pocaluje to mam basen . oblesnie.

Gość gość
dkugie i namietne pocalunki,owszem-----ale plicie do ust...mylisz chyba klimaty,mi to podchodzi pod SM.

Gość Zenek80
jeszcze to http://tinyurl.com/n7dxrb7 to jest domena raczej lesbijek ale ja tak tez uwielbiam nie znalazlem nigdy zadnego filmu aby facet tak calowal (lizal) sie z kobieta byc moze mlode siksy uznaja ze to obrzydliwe, ale ja i moje partnerki problemow z tym nie maja i nie mialy pytanie za 100 punktow skoro to jest obrzydliwe, to sperma w ustach jest mniej czy bardziej obrzydliwa niz slina w ustach? :)

Gość gość
Z***biście uwielbiam tak się lizać i każdemu facetowi z którym to robiłam bardzo sie to podobało