Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do kobiet bedacych w ciazy w zimie

Polecane posty

Gość gość

rodze na przelomie stycznia/lutego. juz m brzuszek dosyc widoczny zatem w zimie bede miala raczej spoory. nosze rozmiar XS/S i rzadna moja kurtka zimowa juz sie namnoe nie dopina! zastanawiam sie w czym chodzilyscie/zamierzacie chodzic w zimie? juz teraz sa takie chlody.. w moim regionie (gorach) zazwyczaj juz 1 listopada spada pierwszy snieg. nie wiem czy polowac juz teraz w szmateksach na cos co uda sie potem zalozyc, czy czekac na okres poznej jesieni - wtedy bedzie mozliwosc konkretniejszej przymiarki ale i ceny pojda w gore. jestem zaskoczona , ze na allegro i w sieciowkach kurtki typowo ciazowe sa takie drogie. szkoda mi wydac 200-300 zl na kurtkr w ktorej pochodze krotko

Gość gość
Ja w zimowej kurtce poprzeszywałam guziki i starczyło,ale też mało w ciąży przytyłam.

Gość gość
Ja przed ciążą też nosiłam rozmiar XS :) Na okres ciąży kupiłam sobie płaszcz w rozmiarze L, a jako że dość szybko po porodzie wróciłam do poprzedniego rozmiaru, więc płaszcz sprzedałam :)

Gość gość
Nie kupuj tych płaszczów typowo ciążowych, bo je potem ciężko sprzedać, a kup sobie po prostu ładny płaszcz o np. dwa rozmiary większy i ze sprzedaniem takiego płaszcza będziesz miała o wiele mniej problemu i zawsze choć trochę się zwróci :)