Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondi1995

pomozcie mi

Polecane posty

Gość blondi1995

wiem wiem czytając to napewno sobie pomyślicie jaka ja głupia,poyebana itp... ale przeczytajcie to i pomozcie mi w jakiś sposób bo nie daje rady... jakis czas temu poznalam chlopaka przez neta na pewnym portalu spolecznosciowym,a w tym czasie mialam chlopaka w realu... pare chwil pisania,po pewnym czasie wymienilismy sie nr i tak sie zaczelo zakochalam sie w nim trwa to juz od lutego tego roku... moje uczucie do niego... potrafilismy gadac nocami po 2godz o byle glupotach jest taki wspanialy ,,przypomina mi moj ideal moze dlatego sie w nim zakochalam... moze to ze go poznalam to tez wina mojego bylego bo juz z nim nie jestem... tamten rece do mnie wyciagal,wiecznie go nie bylo bo do pracy jezdzil za granice i poitrzebowalam sie komus wygadac,a najgorsze jest to ze tamten chlopak z neta chcial po mnie przyjechac 500km chcial zebym z nim zamieszkala .. mialam ciezka sytuacje w domu ale nie bd juz tego tu pisac bardzo sie zzylismy we dwoje powiedzialam mu ze go chyba kocham potem on po paru dniach tez powiedzial mi ze czuje to samo do mnie... ale wrocil moj byly za granicy,z tamtym utrzymywalam kontakt ale tylko przez neta.... nie odzywalam sie do niego przez dluzszy czas bo poprostu nie moglam,stwierdzil potem ze wybralam swojego aktualnego chlopaka wiec pogniewal sie na mnie ze jemuu nadzieje zrobilam ,zal ma do mnie do tej pory,,pisalam mu ze go kocham ale on nic sobie z tego nie robi mowi ze mi przejdzie,chcialam sie nawet zabic poprostu mam dosc.... jak mialam do niego pojsc mieszkac z dnia na dzien jak on jest bogaty jak cholera nie moglabym z nim byc bo ja nie jestem bogata,nie chodze w markowych ciuchach a on to co innego dwie rozne bajki... najgorsze jest to ze lamie mi swoim zachowaniem serce a chcialam to wszystko miedzy nami odbudowac...

Gość wszedzie te hormony
hahahahahhahahahahahhahahahhahaha

Gość gość
nick adekwatny do problemu

Gość blondi1995
co ma nick do problemu ? to ze jestem blondynka to juz co glupia jestem tak ? bezsensu... ja tu pomocy potrzebuje,k***a bo juz nie wiem co mam zrobic... jak by chlopak do dziewczyny rece wyciagal,bil ja to napewno szukalaby innego !!!!