Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewus 222a2

Help

Polecane posty

Gość Ewus 222a2

:-( ciągle ktoś z jednego numer dzwoni do mnie. Miesiąc temu dzwoniła ta osoba, moja siostra odebrała i usłyszała Czy jest ciocia w domu? Moja siostra powiedziała, że to pomyłka. Tydz temu znów ktoś dzwonił. Nie odbierałam. Ale po siódmej próbie połączenia odebrałam i zapytałam Kto mówi? A ta osoba się rozłączyła. I przed chwilą znów! Odebrałam i usłyszałam Daj babcię. Ja mówię To pomyłka i proszę nie dzwonić na ten numer! - tylko dodam że tym razem głos był wyraźnie znieksztalcony jakby ktoś mówił przez jakąś maszyne..czy zmieniacz głosu. :( co robić? Dodam że nie mogę zmienić numeru ponieważ mam na abonament w Orange a zmiana kosztuje 150 zł. :(

Gość gość
zablokuj ten nr w telefonie, może to jakiś naciągacz "na wnuczka"

Gość Ewuss
W tym telefonie (Nokia) nie mam możliwości zablokowania. Kiedyś miałam Samsunga, to tam można było. Ale poprostu nie będę odbierać. Bo nigdy nie dostałam żadnego smsa, tylko dzwoni. Nie będę odbierać :)

Gość gość
Jak nie masz w telefonie funkcji blokowania numeru, przejdź się do operatora i poproś o zablokowanie tego numeru i ci zablokują i będziesz miała święty spokój.

Gość Ewuss
O jeśli jest taka możliwość, to super :D pójdę. Dzięki :)

Gość gość
ewus juz wszystko ok :?? jak nie to ci pomoge pracuje w Orange :D

Gość Ewuss
Hmm.. Jeśli pracujesz w Orange.. To powiedz czy płatne jest zablokowanie numeru. :-|