Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 154cm wzrostu i źle mi z tym

Polecane posty

Gość gość
Ja mam 156cm i nie mam na tym punkcie żadnych kompleksów. Powodzenie mialam spore zawsze, mam teraz męża i dziecko. Wazne zebys do tego wzrostu byla szczupła. Kiedy ty zaakceptujesz siebie to inni tez to zrobia. A jak dramatyzujesz nad swoim wyglądem to inni tez to zauważają. Glowa do góry to nie koniec swiata

Trzeba było się leczyć, teraz jest już prawdopodobnie za późno. Pozostają jedynie szpilki...

Gość prawictwo pospolite125
im wyzsza kobieta tym gorsze i mniej atrakcyjne ciało .. Taka jest prawda .

Gość XxPaTeRxX
LadyVaga mylisz sie bo jesli ktos nie wyglada na swoj wiek to bardzo prawdopodobne ze ma taką genetyke i moze urosnac nawet do 25 roku zycia.

Gość gość
Dodam ze ja mając juz 30 na karku w knajpach zawsze musialam pokazać dowod, ale dla mnie to nie byl powod do kompleksów tylko zawsze sie usmialam bo mina tych co sprawdzali zawsze byla bezcenna jak policzyli sobie ile naprawdę mam lat

Gość gość
Dzięki za słowa wsparcia. Co do podejmowania wcześniejszych kroków odnośnie mojego wzrostu. Otóż wiele razy byłam z tym u lekarza i zawsze słyszałam to samo: "Nie martw się, jeszcze urośniesz". Jak sobie teraz przypomnę o tym gadaniu to mnie szlag jasny trafia... Przez 4 lata łudziłam się, że będzie tak jak mówili lekarze i naprawdę urosnę, a nie urosłam :/

To się nie wierzy na słowo, a robi się specjalistyczne badania. Mój siostrzeniec ma podobny problem i był 3 dni w szpitalu. Z tego co wiem, to na pewno jakieś badanie krwi miał. Popytaj o to.

Gość gość
No naprawdę tragedia. Rozumiem, że dla faceta to może być problem... ale dla dziewczyny? Przecież filigranowe dziewczyny są urocze! Tylko muszą być szczupłe. No i musisz sobie zrobić fajną fryzurkę, nauczyć się robić ładny delikatny makijaż podkreślający urodę i ubierać się odpowiednio - wszystko po to żebyś wyglądała jak młoda kobieta a nie dziewczynka ;) Uszy do góry!

Heh, ja swojego 158 nie oddałabym nikomu ;] I też wyglądam bardzo młodo, ostatnio znajomy rodziców zapytał mnie w której klasie gimnazjum jestem, jak mu powiedziałam, że na 3 roku studiów to nie chciał wierzyć ;];]

Gość gość
Hahaha a ja miałem w gimnazjum nauczycielkę która miała z 150cm wzrostu ale na BUTACH z podeszwą 15cm :D:D:D I na dodatek nie była ona zbyt ładna. Teraz ma normalnie męża i dzieci więc każda potwora znajdzie swojego adoratora:D

Gość gość z 11 21 51
Jeszcze tylko dopowiem, że mimo, że jestem wyższa i starsza (168cm 24 lata) często ludzie mi nie wierzą, że jestem już po studiach. W sklepie ciągle pytają mnie o dowód. I wiesz co? Strasznie mnie to cieszy. A czy traktują mnie poważnie? W pracy tak. Na studiach też byłam traktowana poważnie. I wśród znajomych. A reszta nie jest ważna.

my faceci zwracamy uwage tylko na wasze biodra - jesli są wąskie to jest poważna wada .. Przynajmniej mówie o sobie .. Piersi mnie nie interesują - moga być małe,

ta dolata to w ramionach jest szersza niz w biodrach . fatalna sylwetka Dlatego nie ogladam kobiecej siatkówki , bo wiekszosc to takie dziwne tyczki . Bez bioder.

Gość gość
prawictwopospolite ale bym j***ł taką sukę:D

fakt, to jedyna pozycja w której kobieta prezentuje się dobrze

Gość XxPaTeRxX
masz więcej takich fotek? dobre ujęcie

Co Ty dziewczyno chrzanisz! Wzrost masz ok. Zobaczysz, ze jeszcze bedziesz wybierac w facetach...... Zauwaz ze wiekszosc to male liliputy wiec masz wiekszy wybor. Od razu odradzam polakow.....hahaha

Gość gość
mam 154 wzrostu i sie siesze!!!! potrzeba Ci chyba troche perspektywy w zyciu! wolababys miec 150cm??? popatrz dookola siebie, co maja powiedziec karly? albo ludzie niepelnosprawni? wolababys miec 165-170cm i byc na wozku???? skonczylas liceum? to sie ciesz, bo moja babcia nawet podstawowki nie skonczyla, bo wybuchla wojna!!! w Afryce laski w twoim wieku wychowuja po 2-3 dzieciaki i nie umia ani pisac ani czytac! stuknij sie troche w glowe i przestan wymyslac sobie problemy. zycie dostarczy Ci ich w nadmiarze!