Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O M N I A

Moj facet zyje w wyimaginowanym swiecie H E L P

Polecane posty

Gość O M N I A

Jestesmy razem 4 lata. Od zawsze byly rzeczy ktore nas roznily ale czesto o tym rozmawialismy zeby uniknac na przyszlosc problemow. 1. on jest za slubem uwaza to za cos waznego i cudownego, dla mnie to tylko imprezka i papier. Rozmawialismy o tym wielokrotnie i powiedzial ze skoro nie mam ochoty to dla niego bez slubu da sie przezyc! Jestesmy na piwie ze znajomymi, weszlismy na temat slubow i jak to wyglada w naszych rodzinach jego kolega: K: Pytam bo chcialbym wiedziec czego Piotrek ma sie spodziewac w przyszlosci Ja: Nie nie,my nie zamierzamy brac slubu On: Ona nie zamierza NO strzelilo mnie!!!! 2. On chce miec 3 dzieci ja ze wzgledu na zdrowie i prace chcialabym miec jedno MOZE drugie i tyle i myslalam ze to tez jest dogadane ale ostatnio wyjezdza z tekstami ze ma prawo liczyc ze zmienie zdanie ! ! ! ! I CO JA MAM Z NIM ZROBIC?? Czlowiek zyje w swoim swiecie myslac o przyszlosci pod swoje marzenia a ja chyba jestem gdzies obok :/

Gość gość
zachowujesz sie dokladnie jak on, dlaczego Twoja jest wazniejsze i ma byc na wierzchu? Dobrze powiedzial, ze to ty nie chcesz slubu, dlaczego on sie musi dostosowac a ty nie?

Gość O M N I A
Rozmawialismy i on wyraznie powiedzial ze nie jest to az tak dla niego wazne a uwazam ze jesli sie na taki temat rozmawia i sutala pewna wersje nie powinno sie przy znajomych zachowywac jakbysmy nie byli para tylko ludzmi ktorzy planuja osobna przyszlosc ! ?

Gość Solanka 00
ja bym sie przez niego zapadla pod ziemnie bo to zabrzmialo z tym kumplem jakby liczyl ze pozna kogos innego i sie z nia ozeni zostaw dziada nigdy sie nie dogadacie!

Gość O M N I A
up

Gość agniesia0238374
z Guwnem Polskim planujesz życie Guwno myśli jak ci zniszczyć życie i zdrowie a ty nas pytasz co masz z tym zrobić...

Gość gość
Pogoń polskiego dziada tak jak agniesia, gdzieś tam w świecie czeka na ciebie somalijski książe z jukeja, będziecie żyć długo i szczęśliwie na benefitach, o ile urodzisz mu piątkę czekoladopodobnych jukejosomalopolaków