Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gochasamoha

czy jestem w ciazy

Polecane posty

Gość gochasamoha

Ostatni okres dostałam 8.07.13 jest juz wrzesien a ja nadal nie mam okresu. Robilam sobie 4 razy test ciazowy plytkowy, roznych firm i kazdy wyszedl negatywnie. Oczywiscie robilam je w roznych odstepach czasu, ostatni w tym tyg jeszcze. Bylam na badaniach u ginekolog i ta powiedziala ze macica czy cos takiego nie wskazujr na ciaze. W sumie wychodziloby na to ze jestem w 2 miesiacu wiec cos powinna wyczuc wtedy. Dala mi skierowanie na usg ale najblizszy termin jest grubo za miesiac. Strasznie sie tym ryje, objawow ciazy nie mam zadnych, jedna juz przeszlam wiec mniej wiecej wiem czego moglqbym sie spidziewac. Dodam ze wakacje spedzilam 2miechy troche w niemczech, troche w szwajcarii i holandi, co prawda zmiana klimatu nie jest jalas drastyczna ale moze cos w tym jest. Mialam troszke stresow, pozniej siee poglebily jak zaczal sie nie pojawiac okres. Tryb zycia tez mialam troszke z d**y nieprzespane noce,duzo alkoholu, malo wypoczynku, jedzenie takie sobie. Nigdy tez nie mialam raczej regularnych okresow. Wiem, ze to wszystko moze wplynacna przesuniecie sie @. Ale az tyle? Moge byc w ciazy?

Gość gość
zwykle zaburzenia w 8tyg juz i test by wyszedl oki i gin by stwierdzil

Gość gość
beta hcg i wszystko jasne...

Gość gość
zrob bete, test juz raczej powinien wyjsc, byc moze masz problemy z hormonami, jesli teraz nie bedzie ciazy to polecam badania hormonalne, ja tez mialam nieregularne i po trzech latach staran okazalo sie ze mam za wysoka prolaktyne i zespol policystycznych jajnikow, @ czesto wywolywane tabletkami,