Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Punt

Czy pozwalacie dzieciom oglądać Larve Tą koreańską kreskówkę

Polecane posty

Gość Punt

Mam dzieci 6 i 8 lat i często włączają tą głupią kreskówkę i nie wiem czy im jej zabronić czy odpuścić. Jest obleśna. Może dla nastolatków byłaby bardziej odpowiednia, a nie dla takich małych dzieci. Co myślicie? Wasze dzieci też to oglądają? Co wy na to?

Gość Punt
A może jestem przewrażliwiona? Sama już nie wiem. Mam mieszane uczucia. Ja się wychowywałam na Kreciku, Mai i Smerfach, a nie takich głupotach. Nie wiem co o tym myśleć. A może przesadzam?

Gość Punt
Wasze dzieci nie oglądają Larvy?

Gość gość
Pierwsze słyszę tak durną nazwę bajki.I bardzo dobrze mojemu dziecku się w głowie nie poprzewraca od niej :)

Gość Punt
Myślałam, że wszyscy którzy mają dostęp do internetu to już widzieli... Może jeszcze twoje dzieci na nią nie wpadły, ale to kwestia czasu...

Gość gość
Moje dziecko grzebie w youtube bo ogląda tam bajki ale nigdy nie włączył tej bajki a ma tyle lat co twój młodszy.

Gość gość
moja córka kiedys przypadkiem trafiła na ta bajke ogladajac kucyki na You Tube, potem długo ogladała ja codziennie, fakt ze w tej bajce sa czasem rzeczy obrzydliwe i głupkowate ale ogólnie bajka nie jest taka zła, jaq jej nie zabraniam kiedys ogladała czesciej teraz rzadko, ma 7 lat

Gość gość
Larva jest super ale zdecydowanie nie dla maluchow, raczej dla dzieci pow 10 r. ż sama oglądam jak mi sie nudzi w pracy:D

Gość Punt
No właśnie, też odnoszę takie wrażenie, że to bardziej bajka dla dorosłych niż dzieci, chociaż mnie osobę dorosłą czasami zniesmacza i obrzydza (wkoło w niej pierdzą, smarczą gilami z nosa i jedzą odchody i robią inne obrzydliwe rzeczy.... Czy ja się starzeję, czy bajki teraz tak wyglądają?

Gość Punt
No i dużo jest w niej złośliwości i naśmiewania. Nie chcę żeby dzieciaki naśladowały zachowania larw i też robiły sobie głupie żarty z siebie na wzajem albo drugich.